SPORTURI  »  HOCHEI  »  PATINOAR

VIDEO + FOTO Atenție, cade patinoarul! Azi a început demolarea la "Mihai Flamaropol"

FOTO: Alex Nicodim +20   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat joi, 24 martie 2016 11:58

Patinoarul "Mihai Flamaropol" va fi reconstruit şi modernizat, urmând apoi să devină unul dintre cele mai moderne patinoare înscrise în circuitele sportive din Uniunea Europeană.

Azi, la ora 11:35, a început demolarea istoricului patinoar de pe Bulevardul Basarabia. Operațiunea va dura 70 de zile.

 

A început demolarea patinoarului Mihai Flamaropol! Cât va costa noua construcție și în cât timp va fi finalizată: http://bit.ly/1VIeCRX

Posted by Gazeta Sporturilor on 24 Martie 2016


La demolare a asistat azi și fostul mare hocheist Alexandru Hălăucă (58 de ani), care și-a amintit că a jucat prima dată pe  "Mihai Flamaropol" la 11 ani, când patinoarul nici nu era acoperit! "Am o strângere de inimă când văd că se dărâmă locul unde mi-am petrecut o viață, dar și o bucurie la gândul că vom avea în sfârșit un complex modern, unde poate vom putea vedea din nou adevăratele derby-uri ale României la hochei", a spus acesta. 

1952
este anul în care a fost inaugurat patinoarul

Contractul a fost atribuit firmelor Astaldi Spa şi UTI Grup prin licitaţie publică organizată de Primăria Municipiului Bucureşti la începutul lunii septembrie 2014. 

8000
de locuri avea patinoarul "Mihai Flamaropol" atunci când a fost inaugurat

Proiectul construcției noului patinoar, a cărui valoare estimată este de aproximativ 100 de milioane lei (circa 22 de milioane EURO), va fi realizat în 36 luni (24 luni pentru lucrările de proiectare şi execuţie şi 12 luni pentru serviciile tehnice de operare şi mentenanţă post finalizare), şi presupune dotarea şi echiparea la cele mai înalte standarde de calitate.

Contractul presupune demolarea construcţiilor existente, proiectarea şi execuţia unui nou complex multifuncţional destinat competiţiilor sportive pe gheaţă şi a altor activităţi culturale şi de agrement.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
saramago
saramago  •  09 Mai 2016, 22:58

Rezultatele zilei de 9 mai la Mondialele de hochei din Rusia: Grupa de la Moscova: Rusia - Letonia 4-0 [Panarin (2), Dadonov, Shipachyov; Bobrovsky – SO]; Cehia - Suedia 4-2 [Pastrňák, Kovář, Birner (2) - Rosén, Lundberg]; Grupa de la Sankt Petersburg: Canada - Belarus 8-0 [Brassard, Perry, O'Reilly (2), Duchene, Hall, Stone, Matheson; Talbot – SO]; Finlanda - USA 3-2 [M.Koivu, Pihlström, Komarov - Vatrano, Murphy]. De notat scorul ucigător pe care canadienii l-au administrat celor din Belarus, forța reprezentativei cehe, care a răsturnat un 0-2, consemnat la finele primei reprize, parcursul fără erori al finlandezilor, dar și primul joc de calitate al amfitrionilor, cu o linie Panarin - Shipachyov - Dadonov dezlăntuiță și cu Bobrovsky în revenire de formă. Altfel, rușii câștigă la zero al treilea an consecutiv de 9 Mai (5-0 cu Elvetia, în 2014, respectiv 7-0 cu Belarus, anul trecut). De Ziua Victoriei (lor), mai precis.

926010440851323
Pislaru Tudor  •  24 Martie 2016, 22:42

cum adica reconstruit si modernizat? Daca-I NOU NOUT , CARE-I MODERNIZAREA?

catalynn
catalynn  •  24 Martie 2016, 18:25

Sa fie cu noroc, am vazut multe meciuri si alte evenimente acolo io copilărind prin zona, dar din păcate alta soluție decat demolarea si reconstrucția nu exista. Sa speram ca noul complex va fi într-adevăr asa cum ne dorim si va fi dat in folosința cat mai suntem inca tineri :-)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close