SPORTURI  »  HOCHEI  »  HOCHEI PE GHEAŢĂ - TRAGEDIE

VIDEO şi FOTO Au murit, dar nu vor fi uitaţi niciodată. Ceremonie IMPRESIONANTĂ pe patinoar

Hocheiştii de la Minsk au intrat pe gheţă pentru un meci care nu s-a putu juca din cauza tragediei în urma căreia a murit aproape tot lotul echipei Lokomotiv Iaroslav. Mai trăiesc unicul supravieţuitor dintre cei 45 de pasageri ai aeronavei, plus un hocheist accidentat care nu a făcut deplasarea cu echipa Foto:reuters +3   FOTO
Hocheiştii de la Minsk au intrat pe gheţă pentru un meci care nu s-a putu juca din cauza tragediei în urma căreia a murit aproape tot lotul echipei Lokomotiv Iaroslav. Mai trăiesc unicul supravieţuitor dintre cei 45 de pasageri ai aeronavei, plus un hocheist accidentat care nu a făcut deplasarea cu echipa Foto:reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 09 septembrie 2011 12:30

Hocheiştii de la Lokomotiv Iaroslav au murit miercuri într-un accident aviatic, dar meciul din Liga Continentală a avut loc joi! O ceremonie emoţionantă a fost organizată de adversarii de la Dinamo Minsk.


Momente emoţionante joi seara, la Minsk, acolo unde ar fi trebuit să se joace meciul din prima etapă a Ligii Continentale, între campioana Belarusului, Dinamo Minsk, şi echipa care a terminat pe locul 3 în campionatul Rusiei, în ediţia trecută, Lokomotiv Iaroslav.
Cum avionul care ducea echipa rusă la Minsk s-a prăbuşit, meciul, firesc, nu a mai avut loc. Nu şi pentru fanii bieloruşi. Într-un gest senzaţional, emoţionant, aceştia s-au prezentat la sală la ora partidei.

La fel şi adversarii. Tablouri cu hocheiştii de la Iaroslav au fost aşezate pe gheaţă şi bieloruşii s-au aşezat în faţa lor, în genunchi. Au trimis apoi cîte un puc în poartă. Au depus flori pe gheaţă şi au ţinut un moment de reculegere în memoria unor foşti mari sportivi.

Fanii au aplaudat în permanenţă şi au aprins lumînări în faţa sălii din Minsk.

Priveşte mai jos FOTO şi VIDEO impresionante de la comemorarea de joi seară.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
sorin2008
sorin2008  •  12 Septembrie 2011, 11:40

R.I.P Nu ma intereseaza ce ar fi fost la noi. S-a intamplat acolo si li s-a intamplat lor. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace. Pentru cei care doresc sa vada toata ceremonia este pe youtube la : youtube.com/watch?v=UuUXmVaiIa4&feature=related ://www.youtube.com/watch?v=UuUXmVaiIa4&feature=related

blue_sky
blue_sky  •  11 Septembrie 2011, 23:39

Asta e o adevarata tragedie in sport, restul inclusiv ratari de calificari si meciuri pierdute sunt doar evenimente pasagere, care trec repede.Dumnezeu sa-i odihneasca!

bdgeorge
bdgeorge  •  09 Septembrie 2011, 19:09

Rusii ca si Canadienii au un adevarat cult pt hochei...mi s-a facut pielea gaina...pacat de ei dar cel mai mult imi pare rau de Pavol Demitra superjucator unul din cei mai sportivi jucatori care au evoluat in NHL un mare gentelman cu o cariera extraordinara..Dumnezeu sa-i odihneasca !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează