SPORTURI  »  JO VANCOUVER 2010  »  MEDIA

Ediţia din acest an a Jocurilor Olimpice, comentată de o echipă de profesionişti de la TVR

Articol de - Publicat miercuri, 03 februarie 2010 00:00

Televiziunea Română va transmite în direct ediţia din acest an a Jocurilor Olimpice de la Vancouver. În direct, dar şi în reluare, comentatorii postului public vă vor ţine la curent cu tot ce se întîmplă la Vancouver pe TVR 1, TVR 2, TVR HD, dar şi pe siteul postului public de televiziune tvr.ro

Opt dintre cei mai buni jurnalişti ai TVR au plecat pentru a transmite LIVE ediţia din acest an a Jocurilor Olimpice.

Alina Alexoi - va comenta probele de patinaj artistic
A debutat în calitate de comentator la Barcelona, în1992, la Jocurile Olimplice. Vancouver reprezintă a cincea ediţie a Jocurilor Olimpice la care participă ca reporter-comentator, după Atlanta 1996, Atena 2004, Torino 2006 şi Beijing 2008.

Andi Vilara - va comenta festivitatea de deschide şi închidere a Jocurilor Olimpice, probele de biatlon şi meciurile de hochei
A comentat cinci ediţii ale Jocurilor Olimpice de vară şi cinci ediţii ale Jocurilor Olimpice de iarnă, 18 ediţii ale Campionatelor Mondiale de ateletism, 13 ediţii ale Campionatelor Europene de atletism şi 15 ediţii ale Campionatelor Mondiale de hochei.

Cristian Mîndru - va comenta probele de schi alpin
A comentat meciuri de tenis, incluzînd partidele din Cupa Davis ale României din ultimii ani, finalele unor turnee de mare şlem, dar şi meciurile de la Open România. A participat la Beijing 2008 unde a comentat tenis şi baschet

Dragos Cojocaru - va comenta competiţiile de bob şi sanie
A comentat baschet, handval, tenis de masă, badmintor la trei ediţii ale Jocurilor Olimpice de vară de la Atlanta, Sydney şi Atena, mai multe campionate mondiale şi europene de baschet, tenis şi badminton.

Emil Hossu-Longin - va comenta hochei pe gheaţă
Este a treia ediţie a Jocurilor Olimpice de iarnă unde va comenta turneul de hochei pe gheaţă, după Salt Lake City în 2002 şi Torino în 2006. A comentat ultimele ediţii ale Campionatului Mondial, în 2001, 2004 şi 2005. În total are peste 1.000 de meciuri de hochei comentate.

Monica Bucur - va comenta probele de schi alpin şi biatlon
La ediţia 2008 a Jocurilor Olimpice, Monica a participat ca reporter TVR, în vreme ce la Vancouver, va fi nu numai reporter, ci şi comentator pentru probele de schi alpin şi biatlon. A realizat numeroase documentare şi reportaje cu şi despre sportivi români.

Sorin Hobana - va comenta patinaj viteză, snowboard, curling, schi artistic, sărituri cu schiurile
A comentat: fotbal - sute de meciuri din campionatul intern, Cupa României, campionate Europene (Anglia ‘96 şi Belgia-Olanda 2000), Mondiale (Franţa ‘98 şi Japonia - Coreea de Sud 2002), UEFA Champions League.; înot (Campionatele Mondiale Barcelona 2003, Melbourne 2007 şi Roma 2009); tenis, schi jumping, biatlon, arte marţiale, canotaj, kaiac-canoe, gimnastică ritmică, rugby, sporturi extreme. A comentat live sau din studio de la Jocurile Olimpice de iarnă Albertville 1992, Lillehammer 1994, Salt Lake City 2002, Torino 2006 şi JO de vară Atena 2004 şi Beijing 2008.

Vlad Lucian Arhire - va comenta concursurile de schi fond şi biatlon.
A participat la Euro 2008, ca reporter, şi a fost ataşatul special al TVR pe lângă reprezentanta României în Champions League, Unirea Urziceni. A moderat şi realizat emisiuni în timpul JO de vară de la Beijing

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  04 Februarie 2010, 10:16

transmite si eurosport-ul olimpiada...doar ca il veti auzi iarasi pe cosmin cernat :)

 •  03 Februarie 2010, 14:50

ce surpriza placuta! fara cosmin cernat la biathlon! SINCER (un cuvant repetat obsesiv de chretinoid) ma bucur nespus; bine ai revenit andi vilara!

 •  03 Februarie 2010, 14:48

in afara de hossu-longin, nu mai vad pe nimeni profesionist. iar o sa ne plictisim groaznic!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close