SPORTURI  »  JO VANCOUVER 2010  »  SCHI FOND

Paul Constantin Pepene, CAMPION MONDIAL, în proba de pursuit

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2010 00:00

Paul Constantin Pepene a devenit campion mondial la schi fond sub 23 ani, la proba de urmărire, 30 km. Este cea de-a doua medalie obţinută de delegaţia României, după argintul cîştigat ieri de Petrică Hogiu, în proba de urmărire, 20 km, la juniori.

Calificat la JO de la Vancouver, Paul Constantin Pepene, a obţinut cea mai bună performanţă a carierei. Fondistul român a fost cronometrat cu timpul de 01:24:45.6 şi a reuşit să-i învingă pe Ole-Marius Bach (Norvegia),clasat pe poziţia secundă şi pe Andrea Katz (Germania).

Cel de-al doilea reprezentant al României, Cornel Puchianu, s-a clasat pe locul 14, rezultatul fiind cel mai bun din cadrul participărilor la competiţiile mondiale.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
 •  31 Ianuarie 2010, 13:49

FELICITĂRI! SUPER SUPER SUPER rezultate pentru voi şi antrenori . Vă doresc să aveţi rezultate şi la JO Vancouver. SĂ MAI SPUNĂ CINEVA ACUM CĂ SCHIUL DIN ROMÂNIA NU OBŢINE REZULTATE.

florinpitesti
florinpitesti  •  30 Ianuarie 2010, 20:51

bravoooooooo avem sperante pe viitor

 •  30 Ianuarie 2010, 19:30

Merita si o recunoastere financiara pe masura, cat si o recunoastere in mass-media! Ne-ar prinde bine o gura de aer proaspat de la fotbalul care ne intoxica, mai ales in sezonul sporturilor de iarna... Inca odata FELICITARI si BAFTA la JO!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează