SPORTURI  »  JO 2012  »  BOX

Bogdan Juratoni acceptă cu greu eliminarea de la Jocurile Olimpice: "Sînt trist! Am muncit degeaba!"

Bogdan Juratoni a fost eliminat cu scorul 10-12.
Bogdan Juratoni a fost eliminat cu scorul 10-12.

Articol de - Publicat sambata, 04 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 03 august 2012 20:37

Bogdan Juratoni a făcut sacrificii imense pentru Jocurile Olimpice. La 22 de ani, s-ar putea să treacă la profesionism.

Juratoni a stat mai bine de jumătate de an în cantonament, pregătindu-se cu gîndul la o medalie la Olimpiadă. Nu a avut Crăciun, nu a avut Revelion, nu a sărbătorit de Paşte. S-a înfometat, s-a antrenat ca un nebun. "Şi pentru ce? Să fiu furat de arbitri?!", întreabă puştiul din Deva. E dărîmat şi nu ştie cum să o ia de la capăt.

- Bogdane, cum a fost meciul cu Atoev? Crezi că a fost decizia corectă?
- Nu ştiu ce să mai zic. Sînt foarte dezamăgit. Am încercat să fac totul ca să fie bine, dar nu am reuşit. Eu cred că am cîştigat clar acest meci, toată lumea îmi spune asta, dar pe mine cu ce mă încălzeşte? Am părăsit deja competiţia.

- Reprizele a doua şi a treia, e părerea tuturor, ai fost peste Atoev.
- Arbitrii au văzut altceva. Eu nu pot să zic nimic pînă nu mai văd o dată meciul. Dar acum nici nu-mi vine să mă mai uit. Un astfel de meci nu poţi să-l uiţi toată viaţa.

- Ai primit încurajări din ţară? Ai vorbit cu oameni de box?
- Da, toată lumea mă încurajează şi-mi spune să fiu tare. Să continuu! Ştiu cît am muncit, cît am tras. Degeaba!

- Te gîndeşti să treci la profesionism?
- E prea devreme acum să iau o decizie. Merg acasă, mă consult cu antrenorul, cu fratele meu, care e şi el boxer, şi voi vedea. Ce certitudine o să am că dacă mă pregătesc alţi patru ani nu o să se întîmple la fel??!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
tipsy
tipsy  •  05 August 2012, 00:07

Obiectiv vorbind e greu de spus daca a castigat, a fost un meci destul de slab in care adversarul a castigat prima runda iar apoi a fugit in ring, fara ca bogdan sa fie capabil sa puncteze clar. eu am vazut mai degraba o remiza. nu-i treaba mea dar nu cred ca e cazul sa treaca inca la profesionisti, personal consider ca e departe de acel nivel.

quittaro
quittaro  •  04 August 2012, 19:49

Fii tare Bogdan, daca tu ai incredere in tine si posibilitatile tale va veni si ziua ta! Intereselor din box este greu sa le dai KO. Capul sus si bafta multa in continuare!

headhunterz
headhunterz  •  04 August 2012, 09:15
Postat de doryan pe 04 August 2012, 08:06

Tu ti-ai castigat meciul, doar ca ai reprezentat Romania. Pentru mafia din lumea boxului a fost ocazia perfecta sa ne-o traga. Du-te intr-o vacanta dupa care revino cu si mai mare ambitie si nu ai cum sa nu reusesti, indiferent unde alegi sa o faci. Capul sus baieti (Bogdan si Napo) nu aveti nicio vina.

cu ce sa se duca in vacanta,ca el moare de foame

Vezi toate comentariile (5)
Comentează