SPORTURI  »  JO 2012  »  CORESPONDENŢĂ DIN LONDRA

EXCLUSIV Belu şi Bitang pleacă în străinătate? » Cei doi au anunţat că renunţă la lotul României!

Articol de , - Publicat miercuri, 08 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 08 august 2012 00:01

Cei doi antrenori au spus aseară că renunţă la lotul olimpic al României, nu la antrenorat. E posibil ca ei să fi acceptat una dintre numeroasele oferte de ”afară”


O medalie de bronz la bîrnă luată aproape de la gît Cătălinei Ponor şi un argint la sol, al aceleaşi sportive, au declanşat furtuna din gimnastica românească.

Se întunecase aseară cînd Mariana Bitang şi Octavian Belu au ajuns, alături de sportive, mai puţin Cătălina, în Satul Olimpic.
Mariana Bitang i-a spus lui Epuran "că tot ce s-a întîmplat este peste limita mea de suportabilitate". N-a detaliat, n-a rostit cuvîntul "demisie". Dar nici nu era nevoie, pentru că Belu a lămurit prima parte. Plecarea e deja declarată. "Contractul meu s-a încheiat. Nu mai dau declaraţii, sînt un freelancer", a spus Octavian Belu pentru Gazetă.

Şi destinaţia? Aceasta este, deocamdată, necunoscută. Belu şi Bitang sînt nemulţumiţi de rezultat, deşi gimnastica a strîns 3 medalii, mai mult cu una faţă e Beijing şi o treime din numărul reuşit pînă acum la Londra, de întreaga delegaţie a României.

Cătălina Ponor nu a apărut cu maşina care le-a adus pe colegele ei şi pe antrenori, ea fiind supărată după ce a spus că "m-a durut că n-am fost felicitată de antrenori pentru medalie".

"Îmi scriu memoriile"
Acum trei săptămîni, Belu şi Bitang glumeau în faţa ziariştilor Gazetei. "Mă retrag şi îmi scriu memoriile", a spus Belu. "Şi cine le citeşte?", a replicat, amuzată, Bitang. "Păi cine a zis că le citeşte cineva? Eu le scriu", a supralicitat Belu. Ceea ce părea o glumă se dovedeşte a fi fost un anunţ în avans.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (106)
elg1009
elg1009  •  08 August 2012, 19:22

MIRELA NEAG, jurnalista INTACT care a intoxicat astazi toata presa cu informatii false despre antrenorii Bellu si Bitang. Imi e greata de acest tip de oameni, din cauza carora se consuma multa energie, pentru a da explicatii in legatura cu ceva ce nu sa intamplat. Oamenii astazi la conferina de presa in loc sa vb despre medalia de argint castigata raspundeau la intrebari penibile legate de demisie, alte oferta, renuntarea la lot, etc MIRELA NEAG - PRAF..

serginh0
serginh0  •  08 August 2012, 17:52

in alta parte am citit ca nu e adevarat... pana la urma cum e ? daca pleaca cei 2, mai degraba dizolvam federatia de gimnstica ... in fine, hai sa ne mai veselim putin... pe cevahaios.com

ofofmaimai
ofofmaimai  •  08 August 2012, 16:48

EU CRED CA DOMNII ANTRENORI BELU SI BITANG AU FACUT FOARTE MULT BINE SPORTULUI ROMANESC SI CA ESTE TIMPUL SA SE GANDEASCA SI LA VIITORUL DANSIILOR, PLECAREA IN STRAINATATE ASIGURANDU-LE SI UN VENIT FINANCIAR CONSISTENT, NU NUMAI "APRECIERI DE MOMENT" CE LI SE OFERA IN ROMANIA. SI MA GANDESC CA FIECARE OM LA BATRANETE ARE NEVOIE DE CAT MAI MULTA LINISTE SI SANATATE, ASA CA AR FI CAZUL PENTRU DANSII SA SCHIMBE MEDIUL IN CARE AU TRAIT INTR-UNUL MAI "UMAN"...

Vezi toate comentariile (106)
Comentează