SPORTURI  »  JO 2012  »  MOZAIC

FOTO Doborît de greutăţi! » Nemţul Steiner a cedat sub povara halterei, care i-a căzut pe gît

Miracolul german. Steiner a scăpat ca prin minune. Nu a mai continuat concursul după ce a fost lovit de halteră, dar ajunge întreg acasă // Foto: Reuters +4   FOTO
Miracolul german. Steiner a scăpat ca prin minune. Nu a mai continuat concursul după ce a fost lovit de halteră, dar ajunge întreg acasă // Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 09 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 09 august 2012 09:44

Neamţul Steiner, campion olimpic în urmă cu 4 ani, a scăpat haltera, care i-a căzut pe gît, lovindu-l apoi peste faţă şi şold (VIDEO mai jos)

După drama sud-coreeanului Sa Jae-hyouk (şi el fost campion olimpic), care şi-a dislocat cotul după o încercare ratată, Matthias Steiner a trecut şi el prin clipe de coşmar la Londra.

Marţi seară, neamţul, favorit la categoria +105 kg, a vrut să ridice haltera de 196 kg, dar genunchii şi braţele au cedat greutăţii imense. A scăpat bara, care s-a îndoit pe gîtul lui Matthias. Sportivul a încercat să evite un impact fatal. Haltera a alunecat, lovindu-l peste faţă şi şold.

A rămas cîteva secunde întins, momente în care organizatorii au acoperit scena cu un banner al Jocurilor Olimpice. Însă Steiner s-a ridicat din spatele bannerului. A salutat spectatorii şi a abandonat.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează