SPORTURI  »  JO 2012  »  SOSIRE

FOTO În sfîrşit, acasă! » Sportivii care ne-au reprezentat la Olimpiadă au sosit ieri în ţară pe aeroportul Otopeni

Sabrerul Rareş Dumitrescu îşi sărută fiica +6   FOTO
Sabrerul Rareş Dumitrescu îşi sărută fiica

Articol de , - Publicat marti, 14 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 13 august 2012 18:20

Sportivii români s-au întors ieri de la Londra, mai emoţionaţi decît au plecat în urmă cu aproape trei săptămîni.

Dacă vedetele Barcelonei n-au lăsat presa să le vadă în momentul sosirii la Bucureşti, ieri, la aeroportul Henri Coandă era atît de multă lume încît salonul oficial nu i-a putut primi pe toţi cei care îşi doreau. "E pentru prima oară cînd o aştept la aeroport pe Alina", spune primul antrenor al Alinei Dumitru.

Părinţi, copii, bunici şi cei mai buni prieteni, toţi au fost ieri pe aeroport la sosirea campionilor. Primii care au coborît din aeronava Tarom au fost medaliaţii cu aur ai României, Alin Moldoveanu şi Sandra Izbaşa. "Şi-acum îmi vine să plîng cînd văd pozele cu mine după sărituri", spune Sandra, care are ochii în lacrimi. "Sînt un om, uite, puneţi mîna, nu sînt un robot!", îşi explică şi-acum aterizarea greşită de la sol.

Poate cel mai fericit este Rareş Dumitrescu, aşteptat de soţie şi fetiţă. "Tatiiiiiiiiii!", iar Rareş o ia în braţe pe micuţa blondă cu ochi albaştri şi-o sărută cu drag. Cătălina Ponor are şi ea parte de un tratament special: "Eşti campioana noastră, niciodată nu vom uita că ai luat o medalie", îi transmit oaspeţii de pe aeroport. Nu sînt uitaţi Roxana Cocoş şi Răzvan Martin, aplaudaţi şi ei de cei prezenţi.

După mai bine de două ore de autografe, poze şi zeci de interviuri, sportivii români se pregătesc de o mică vacanţă. Dar pînă atunci, seara a avut loc decorarea medaliaţilor de către preşedintele interimar, Crin Antonescu, chiar la Cotroceni.

"Nu pot decide acum, pe loc, ce o să fac! Probabil că o să ne vedem la Rio, dar din ce calitate, vom vedea" (Sandra Izbaşa)

"Am muncit mult, dar, din păcate, nu a fost să fie! Ne pregătim pentru Rio şi vom lua medalii şi acolo" (Larisa Iordache)

"A fost o competiţie reuşită, unde ne-am luptat din greu pentru medalii. S-a observat din plin globalizarea sportului" (Octavian Morariu)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează