SPORTURI  »  JO 2012  »  JOCURILE OLIMPICE

GALERIE FOTO Sub panou: blonda şi bănosul » Cea mai frumoasă sportivă şi cel mai bine plătit jucător

Ea e Antonija! Meciurile de baschet ale echipei de fete a Croaţiei vor fi foarte urmărite şi datorită ei +5   FOTO
Ea e Antonija! Meciurile de baschet ale echipei de fete a Croaţiei vor fi foarte urmărite şi datorită ei

Articol de - Publicat sambata, 28 iulie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 iulie 2012 23:21

Baschetbalista croată Antonija Misura a fost declarată cea mai frumoasă sportivă de la JO. LeBron James cu siguranţă nu este cel mai frumos, dar este printre cei mai bine plătiţi de pe planetă.

Amîndoi joacă baschet, dar sînt remarcaţi pentru lucruri diferite. Antonija Misura este o croată de 24 de ani, care, înainte de a uimi pe terenul de baschet în competiţia olimpică, a luat minţile bărbaţile prezenţi la Londra cu frumuseţea sa.

Blonda a luat titlul de cea mai frumoasă sportivă din partea ziariştilor site-ului Bleacherreport şi pînă acum nu s-a găsit nimeni să îi contrazică pe aceştia.

De partea cealaltă stă baschetbalistul american LeBron James, campion NBA alături de Miami Heat. Proaspătul cîştigător al campionatului nord-american de baschet nu e cel mai arătos bărbat din lume. În schimb este cel de-al doilea din topul bogaţilor prezenţi la JO, după elveţianul Roger Federer. Dacă jucătorul de tenis are o avere de 54,3 milioane de dolari, James deţine 53 de milioane de dolari.

ALTE ŞTIRI DE LA JO 2012:

Greu cu galezii!
Joi, gazdele Olimpiadei au remizat, 1-1 cu Senegal, în primul lor meci de fotbal masculin la JO, dar supărarea cea mare în rîndul englezilor a venit încă din primul minut: galezii Bellamy, Allen şi Taylor, alături de căpitanul Marii Britanii, Ryan Giggs, n-au cîntat "God Save the Queen"! Cu buzele lipite au ascultat imnul şi cele două fotbaliste scoţiene ale reprezentativei feminine în meciul disputat joi, astfel că Anglia a luat foc. "N-am introdus obligaţia ca fotbaliştii să cînte imnul", a precizat tehnicianul băieţilor, Stuart Pearce.

Tragedie la Londra
Arbitrul turc de box, Garip Erkuyumcu (73 de ani), a fost găsit mort ieri în camera sa de hotel din Londra, unde se afla pentru Jocurile Olimpice. Trupul neînsufleţit al lui Garip Erkuyumcu a fost găsit de un coleg din delegaţie, iar conform primelor informaţii, arbitrul a suferit un atac de cord. Erkuyumcu era membru al Comisiei de Arbitri din cadrul AIBA şi fusese desemnat arbitru-asistent la JO.

Primul refugiat
Chiar înainte de începerea JO de la Londra, un alergător sudanez a fugit din delegaţia ţării sale şi a cerut azil politic autorităţilor de la Londra. Bărbatul de aproximativ 20 de ani face parte dintr-o minoritate din Sudan. Această ţară este zguduită de ani de zile de război civil şi a trimis la Jocurile Olimpice britanice doar 5 sportivi. Comitetul Olimpic Sudanez nu a comentat incidentul.

"Da, am fost accidentat"
Acestea au fost cuvintele lui Usain Bolt, campionul olimpic la 100 şi 200 metri, care a recunoscut în sfîrşit că a avut probleme medicale care l-au împiedicat să alerge aşa cum şi-ar fi dorit în acest sezon, înaintea confruntărilor olimpice. Se pare că spatele i-a ridicat jamaicanului mai multe probleme decît a vrut să admită. Aseară, Bolt a fost port-drapelul ţării sale la parada sportivilor.

Favorită retrasă
Halterofila rusă Oksana Slivenko, favorită la aurul olimpic la categoria 69 de kilograme, s-a accidentat la antrenamente săptămîna trecută şi nu va lua parte la concursul de la Londra. Slivenko este campioană mondială şi europeană. Rusia nu a mai luat un titlul olimpic la haltere din 2004.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close