SPORTURI  »  JO 2012  »  GIMNASTICĂ

Momentul adevărului » Echipa feminină de gimnastică intră azi, de la ora 22:00, în calificările olimpice

Lotul de gimnastică al României
Lotul de gimnastică al României

Articol de - Publicat duminica, 29 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 28 iulie 2012 22:20

Antrenorii vor decide astăzi la cîte aparate va concura Larisa Iordache, care se simte mai bine. Concursul de diseară stabileşte cine se va califica în finala pe echipe, la individual compus şi pe aparate.

Ziua pe care o aşteptau gimnastele din România, în sfîrşit, a venit! Cătălina Ponor, Sandra Izbaşa, Larisa Iordache, Diana Bulimar şi Diana Chelaru vor evolua azi în calificări, de la ora 22:00, în ultima subdiviziune.

Semnele de întrebare sînt multe, dar ele se vor risipi în rozul de la North Greenwich Arena după această zi. Unul dintre cele mai pregnante semne de întrebare este dacă Larisa va evolua la patru aparate, după ce a fost diagnosticată cu fasciită la piciorul stîng.

"Vom decide cînd concursul va începe, în funcţie de capacitatea ei de mobilizare. Ea îşi doreşte să facă toate cele patru aparate. S-a mişcat pe sol. Nu vrem să o forţăm prea tare, ea spune că se simte bine, dar se vede că o ţine. La sărituri încă nu a lucrat, aşa că vom vedea la faţa locului ce se întîmplă", a spus ieri Mariana Bitang.

România se află în ultima subdiviziune, alături de echipele Japoniei şi de două echipe mixte. Contracandidatele la medalii China, Rusia şi SUA vor evolua mai devreme, astfel că fetele antrenatele de Octavian Belu şi Mariana Bitang vor şti cît trebuie să forţeze pentru calificare. Din 12 echipe, doar primele opt merg în lupta pentru medalii.

Concurs de calificare feminin
ora 11:30 prima subdiviziune - Brazilia, echipa mixtă 1 (sportive din Cehia, Rep. Dominicană, Hong Kong, Ungaria), echipa mixtă 2 (sportive din Mexic, Belgia, Kazahstan, Turcia, Guatemala), echipa mixtă 6 (sportive din Suedia, Grecia, Argentina, Finlanda, Coreea de Sud)

ora 13:15 a doua subdiviziune - Italia, Australia, echipa mixtă 3 (sportive din Polonia, Croaţia, Elveţia, Puerto Rico, Slovacia), echipa mixtă 4 (sportive din Vietnam, Ucraina, Portugalia, Israel)

ora 16:45 a treia subdiviziune - SUA, Canada, Marea Britanie, Franţa

ora 18:30 a patra subdiviziune - Germania, China, Rusia, echipa mixtă 7 (sportive din Austria, Columbia, Belarus, Venezuela, Uzbekistan)

ora 22:00 a cincea subdiviziune - România, Japonia, echipa mixtă 5 (sportive din Vietnam, Slovenia, Olanda, Chile, Egipt), echipa mixtă 8 (sportive din Lituania, Singapore, Spania, Bulgaria, Egipt)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
neko00
neko00  •  29 Iulie 2012, 21:55

HAI ROMANIA!

submarina
submarina  •  29 Iulie 2012, 12:10

DOAMNE AJUTA!!!

wollt..
wollt..  •  29 Iulie 2012, 02:07

BAFTA . Suntem alaturi de voi

Vezi toate comentariile (4)
Comentează