SPORTURI  »  JO 2012  »  SCRIMĂ

Simona Gherman şi Anca Măroiu sînt la prima lor participare la JO: "Un glob comprimat"

Simona Gherman şi Anca Măroiu
Simona Gherman şi Anca Măroiu

Articol de - Publicat sambata, 28 iulie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 iulie 2012 22:36

Cele două sînt şi colege de cameră. Împart tensiunea dinaintea concursului, dar şi ineditul Satului Olimpic.

"Am văzut multă lume, mulţi sportivi cunoscuţi", spune Anca. Simona priveşte roată prin sală. "Nu de aici, pe aceştia îi ştim pe toţi, şi chiar foarte bine. Fac parte din lumea noastră". Le intrigă aglomeraţia, deşi Simona încă nu şi-a definitivat părerea despre Jocuri. "Nu-mi dau seama la ce mă aşteptam, dar parcă nu am văzut ceva care să mă uimească", mărturiseşte ea.

Le place că totul e foarte colorat. "E o minilume, parcă e globul pămîntesc comprimat în Sat", se minunează Anca. "Mergem pe alei, ne uităm în sus şi vedem steaguri deosebite, ţări exotice. Aruba, Santa Lucia, insulele nu ştiu care. E frumos!".

Fetele au rămas impresionate de vecinii din blocul de vizavi, neozeelandezii, care îşi întîmpină colegii de delegaţie, veniţi pe rînd, cu haka. "Vreau s-o învăţ şi eu", se entuziasmează Anca. "Am filmat-o deja!".

Ana Brînză spune că, din punctul ei de vedere, nu e mare diferenţă faţă de Beijing. "În fiecare seară, eu şi colega mea de cameră, Bianca Pascu, ieşim şi dăm cîte un tur prin Sat. Ne aerisim, ne mai uităm la ferestre, cum şi-au mai ornat unii şi alţii blocurile".

507584-caseta-tragere.jpg

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează