SPORTURI  »  JO VANCOUVER 2010  »  HOCHEI PE GHEAŢĂ

Canada a zdrobit Slovacia cu 18-0 în turneul feminin de hochei

Articol de - Publicat duminica, 14 februarie 2010 00:00

Canada şi-a început drumul spre aurul olimpic la hochei pe gheaţă feminin cu un scor-record: 18-0 împotriva Slovaciei, sîmbătă noaptea, în meciul de deschidere la Jocurile Olimpice de la Vancouver.

Jayna Hefford şi Meghan Agosta au marcat fiecare cîte 3 goluri în cea mai categorică victorie a Canadei la o ediţie a Jocurilor Olimpice. Precedentul record data de la JO din 2006, cînd Canada învinsese cu 16-0 Italia.

Într-un alt meci din grupa A, Suedia a învins Elveţia cu 3-0.

În grupa B, duminică noaptea au loc partidele SUA-China şi Finlanda-Rusia. Canada, SUA şi Rusia sînt favoritele la medalii la Vancouver în întrecerea fetelor.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
 •  14 Februarie 2010, 18:54

mare realizare!!!!!ce victorie s-au dat mare la apa mica.JO nu au nimic in comun cu umilirea adversarilor.mai degraba as spune ca este un record negativ.sper sa nu castige nici o medalie la hockey, nici canada nici sua. canadienii au impresia ca daca organizeaza JO trebuie sa castige tot,dar spiritul olimpic nu are nimic in comun cu castigatul medaliilor.sua a castigat 2 medalii la 1500m patinaj viteza doar pentru ca 2 coreeni au cazut cand mai erau 60 de m.alta "victorie mareata".hai

 •  14 Februarie 2010, 15:39

Am vazut meciul. Canadiencele au facut o deonstratie de virtuozitate. Slovacia a trecut rar in treimea adversa, in timp ce canadiencele treceau de adversare ca de jaloane.La 10-0 am hotarat sa ma duc la culcare. Pana sa ma spal pe dinti si sa inchid computerul s-a facut 13-0...:)) Ma intreb cu cat ar bate echipa feminina a Canadei nationala MASCULINA a Romaniei...:))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează