SPORTURI  »  JO VANCOUVER 2010  »  SCHI ALPIN

Dragoş Staicu nu a terminat cea de-a doua manşă de antrenamente

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2010 00:00

Singurul sportiv român prezent în proba de coborîre la Jocurile Olimpice de la Vancouver, Dragoş Staicu, nu a terminat cea de-a doua manşă a antrenamentelor oficiale.

În aceeaşi situaţie cu cea a reprezentantului nostru, s-au aflat şi Igor Zakurdaev (Kazahstan) şi Stefan Jon Sigurgeirsson (Islanda).

Cel mai bun timp al acestei manşe de antrenament l-a avut austriacul Michael Walchhofer (vicecampionul olimpic de la Torino), 1:34.46, urmat de doi schiori din Canada, Robbie Dixon (1:34.55) şi Erik Guay (1:34.68).

Didier Cuche, cîştigătorul globului de cristal al specialităţii în 2007 şi 2008, a fost descalificat după ce a ratat o poartă.

Prima manşă a antrenamentului a fost anulată din cauza condiţiilor meteo, în timp ce al treilea antrenament se va desfăşura în această noapte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  15 Februarie 2010, 22:53

Rusine nimic altceva ! Sa mergi pina in Canada si sa nu fi in stare sa ajungi la finish nici la antrenament nici in cursa este jenant ! Rusine celor care l-au desemnat pe acesta sa se deplaseze la Vancouver ! Ar trebui acestora sa li se impute costul deplasarii unui astfel de sportiv. RUSINE !!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează