SPORTURI  »  JO VANCOUVER 2010  »  SCHI ALPIN

Edit Miklos: "Sînt bine!"

edit
edit

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2010 00:00

La două zile de la accidentul suferit la proba de coborîre, căzătură într-un moment în care avea peste 100 de kilometri la oră, Edit Miklos a început să-şi revină după şocul suferit.

Azi-noapte, pe messenger, Edit Miklos a anunţat că se simte mai bine, dar că regretă că trebuie să lipsească cel puţin două luni din competiţii.

Iată mai jos conversaţia purtată pe messenger.

Mihaela: Bună, Edit! Cum te mai simţi?

Edit: Bună! Sînt bine acum! Încă mai simt dureri, dar mi s-a spus că este normal, din cauza şocului.

Mihaela: Ce ţi-au mai zis doctorii?

Edit: Diagnosticul este întindere de ligamente. Nu este foarte grav, dar trebuie să fac o pauză de cel puţin două luni pînă îmi revin complet. Sezonul acesta este încheiat, din păcate!

Mihaela: Cum este piciorul?

Edit: Cum să fie? Imobilizat! Trebuie să-mi pun o atelă specială atunci cînd vreau să merg. Nu mai pot sta. Nu sînt chiar în apele mele. Vorbim mai încolo... Ciao!

Considerată cea mai valoroasă schioară din România, Edit este o ghinionistă. După ce la Olimpiada de acum patru ani, de la Torino, nu a concurat din cauza unei accidentări suferite cu puţină vreme înainte, acum, la Vancouver, a căzut în timpul cursei şi a speriat pe toată lumea. Transportată  direct de pe pîrtie cu elicopterul la spital, medicii au anunţat că este vorba de o întindere de ligamente la genunchi şi că nu va mai putea concura la Super-combinată şi la Super-G, probe la care Edit Miklos mai era calificată.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează