SPORTURI  »  JO VANCOUVER 2010  »  VANCOUVER 2010

Vezi ce sportivi români concurează azi la Jocurile Olimpice

eva
eva

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 februarie 2010 00:00

Astăzi vor intra în concurs doar trei sportivi români, la biatlon şi în competiţia de bob.

Eva Tofalvi este singura reprezentantă a României în proba de mass start, în concursul feminin de la biatlon. După cele 3 clasări în TOP 20, cu cea mai bună performanţă, locul 11 de la individual,  aceasta rămîne singura şansă pentru încă un rezultat bun în problele de individual, a biatlonistei din Miercurea-Ciuc. Cursa va începe la ora 23:00 şi va transmisă în direct de TVR 1 şi Eurosport.

Nicolae Istare şi Cezar Florin Crăciun vor concura în ultimele două manşe ale probei de bob 2 persoane. La jumătatea concursului, cei doi se află pe locul 9. Prima manşă va începe la ora 02:00, în timp ce medaliaţii vor fi desemnaţi după ultima coborîre, de la 03:20.

Tot în această noapte, se vor disputa 3 partide din cadrul competiţiei de hochei masculin. De la ora 22:00, Rusia întîlneşte Cehia, în timp ce la 02:40, va avea loc partida dintre SUA şi Canada.  Meciul dintre Suedia şi Finlanda şi Finlanda va începe la 07:00.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează