SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  COSR

UPDATE Conferința șefilor COSR a fost anulată » Petrache și Dobrescu nu vor mai vorbi azi

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 august 2016 13:46

Astăzi, de la ora 15:00, Alin Petrache, șeful COSR, și Ion Dobrescu, secretarul general al COSR, trebuiau să susțină o conferință de presă în care urmau să vorbească despre situația sportului românesc și despre prestația României la Jocurile Olimpice.

UPDATE 13:45

Din informațiie echipei GSP de la Rio, conferința șefilor COSR a fost anulată.

Știrea inițială:

La conferință ar putea participa și Elisabeta Lipă, ministrul Tineretului și Sportului, dar prezența ei nu a fost confirmată. 

"Vom face o conferință de presă în care vom spune cât s-a investit în sportivi ca să-și bată joc de Olimpiadă" anunțul șefilor sportului românesc

Într-o întâlnire pe care au avut-o marți, la Casa României, Alin Petrache, Ioan Dobrescu, Elisabeta Lipă și George Boroi, președintele lui CS Steaua, au avut o discuție dură, în care s-au contrat de mai multe ori.

Lipă și Petrache s-au contrazic repetat pe parcursul discuției. Fiecare dintre ei susține un alt proiect care decurge dintr-o viziune diferită despre felul în care cum trebuie reformat sportul.

Lipă își promovează noul proiect de Lege a sportului, în care marea noutate o constă delimitarea celor 77 de federații naționale finanțate de la bugetul statului între olimpice, de interes național, și cele neolimpice.

Petrache crede în proiectul făcut public după Londra 2012 de fostul președinte Octavian Morariu, prin care se dorește preluarea federațiilor de către COSR.

"Prea puțini sportivi dintre cei importanți s-au comportat OK la aceste jocuri, sînt în jur de 4, le vom face numele publice ca să se știe că nu la ei ne referim" au concluzionat Lipă și Petrache

Totul despre Olimpiadă: rezultate + program complet + statistici --> rio2016.GSP.ro

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (32)
bebe21
bebe21  •  13 August 2016, 19:20

batista pe tambal...hai sa ne tragem toti cate un loc caldutz, sa vina si locotenentul Burtoi sa ne explice cum face el antrenamentele la "cognac-canoe" si "halbere" la Rio sau Roi..hAc!...nu mai stie nici el ca i-au picat rau alea 37 de sarmale de la micul dejun...s-au luat 4 medalii..deci e loc si de mai rau...

mobilajucarii
mobilajucarii  •  13 August 2016, 18:34

Foarte bine ca au anulat. Probabil ca aurul la spade a anulat. Sportivii sa fie lasati sa-si vada de treaba lor, nu-I nevoie de valuri in mijlocul Jocurilor. Toate la timpul lor.

ion2010
ion2010  •  13 August 2016, 17:59

Ca sa ajungi in fruntea Comitetului Olimpic si Sportiv Roman trebuie sa si stii cu ce se mananca olimpismul. Pai, bai Petrache, ***, tu ai respirat vreodata aer olimpic? Ai participat sau ai avut vreo performanta vreodata la o Olimpiada? Bai politruc incompetent si ***, fa conferinta si anunta ca iei primul avion spre Romania!!!!!!!!! Si cand ajungi in tara du-te direct la Politie si preda-te!!!!!! Fi-mi-ar scarba de profitori de-astia ca tine.......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează