SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  JOCURILE OLIMPICE 2016

După Halep, altă jucătoare de tenis din România ar putea să renunțe la JO 2016: "Să văd dacă voi mai avea dureri"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iulie 2016 14:37

După ce Simona Halep a anunțat că nu va participa la Jocurile Olimpice, din cauza virusului Zika, o altă jucătoare de tenis ar putea renunța.

Monica Niculescu, locul 61 WTA, acuză probleme medicale și nu știe dacă va putea merge la Rio. Românca va participa săptămâna viitoare la turneul de la Montreal și după aceea va anunța dacă va concura la Jocurile Olimpice.

"Încă nu știu dacă voi merge la Jocurile Olimpice. Voi decide după Montreal. Trebuie să văd dacă voi avea meciuri fără durere la spate. Până acum nu am avut zi fără durere la spate", a spus Niculescu la DolceSport.

Jocurile Olimpice de la Rio vor începe pe 5 august și se vor termina pe 21 august. 

La tenis, România va fi reprezentată la JO de Monica Niculescu, Irina Begu, Andreea Mitu, Raluca Olaru, Horia Tecău și Florin Mergea.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (16)
timm
timm  •  24 Iulie 2016, 09:38
Postat de Clara Iovan pe 23 Iulie 2016, 17:12

Scuze, dar dupa atatea *** in capul unor patrioate 5%, de ce nu s-a recurs la Sorana Cirstea sau Ana Bogdan care n-ar mai fi facut atatea fasoane...si ce daca de la JO nu ies bani si puncte, Romania care v-a nascut, invatat tenis, nu inseamna nimic pentru voi, egoistelor? Rusine, ***

La Olimpiada nu are dreptul sa participe oricine. Cele care au dreptul nu prea vor sa mearga, iar cele care, nu au dreptul de a partcipa, ar merge.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  24 Iulie 2016, 08:50

Am ajuns so vad si asta ,da cine va tot roaga sa participati la Olimpiada ,fetelor vedeti-va de treburile voastre ,de interesele voastre ,cei Romania pt. voi ,nimic e un loc oarecare unde v-ati nascut .

fibra
fibra  •  24 Iulie 2016, 08:17

Acuza "dureri" si a castigat la dublu la Washington,ieri. Mai corect e sa spui ca ti-e frica sau ca mergi la alt turneu de unde castigi bani.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează