SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  JOCURILE OLIMPICE EUROPENE

Încă o retragere de marcă de la Jocurile Olimpice » Roger Federer nu merge la Rio: "Am luat decizia după ce m-am consultat cu doctorii"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2016 20:46

Roger Federer, locul 3 ATP, a decis să se retragă de la Jocurile Olimpice de la Rio.

Tenismenul elvețian a luat această hotărâre din cauza unei accidentări la genunchi. Federer a spus că doctorii i-au recomandat să se recupereze pentru a putea juca la capacitate maximă în următorul an. 

Roger a decis să nu mai joace niciun meci în acest sezon, urmând să nu participe nici la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

"Sunt extrem de dezamăgit să anunț că nu voi putea să reprezint Elveția la Jocurile Olimpice de la Rio și că voi rata restul sezonului. Luând în calcul toate opțiunile și după consultări cu doctorii și cu echipa, am luat decizia dificilă de a termina sezonul.

Doctorii mi-au spus că dacă vreau să joc fără accidentări în următorii ani, trebuie să îi dau timp corpului meu să se refacă" Roger Federe pe Facebook

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
225712701123912
Tudor Costea  •  27 Iulie 2016, 11:48

Sunt fericit ca Romania are o jucatoare in top 10 wta. Halep nu este o campioana adevarata pana castiga un grad slem. Halep are foarte multe puncte de aparat in canada , cincinatti si us open. Era o greseala daca mergea la Rio. Patriotismul nu este bun de nimic. Politicieni sunt patrioti dar fur ca-n codru.

catalynn
catalynn  •  27 Iulie 2016, 01:34
Postat de mutu57 pe 26 Iulie 2016, 21:07

Ma intreb daca toti jurnalistii sportivi si toti comentatorii de tip "unchiu Vania" din Elvetia l-au injurat si l-au facut mercenar si sud-african ... sau poate numai noi dam cu noroi in valorile noastre.

Omul a anunțat ca se retrage tot sezonul ... Daca insa isi revine miraculos pt US Open precum (sa zicem) Monica Niculescu care azi (de fapt ieri) a facut un meci superb insa nu merge la Rio pt ca o doar spatele, atunci putem discuta ... Insa daca suntem de dreapta, nu comuniști, nu putem decat aprecia cand un om ia o decizie de dreapta, punând capitalul in fata patriotismului de doi bani ...

catalynn
catalynn  •  27 Iulie 2016, 01:29
Postat de papa_poulette pe 26 Iulie 2016, 22:43

Sper ca prin valori nu intelegi halep.. ar fi o eroare, halep este o nulitate

O fi, ma bucur ca ai standarde asa înalte si locul 5 mondial e pt tine o nulitate. Io imi doresc cat mai multe nulitati din astea! Tu, pt ca ai un asa ochi fin, ai mai găsit vreuna?!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează