SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  GIMNASTICĂ

Larisa Iordache se apără, după ce a fost acuzată că a susținut-o pe Biles, în detrimentul lui Ponor: "Mi s-a părut normal să îi mulţumesc și să o apreciez pentru ceea ce face"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2016 18:20

Larisa Iordache a răspuns celor care au acuzat-o că i-a transmis un mesaj de susținere americancei Simone Biles în finala olimpică la bârnă, și nu Cătălinei Ponor.

Înainte de finala pe care Ponor a încheiat-o pe locul 7, Larisa Iordache, rezerva Cătălinei la Rio, a publicat un mesaj de susținere pentru Biles pe Twitter.

Gestul Larisei a stârnit nemulțumire, iar Lucian Sandu, antrenorul lotului de gimnastică a afirmat că relația dintre Iordache și Ponor va rămâne tensionată după acest incident. 

"Nu ştiu ce a fost cu ea sau ce s-a întâmplat cu ea, pentru ca n-am fost acolo, în arena. Am sperat, bineînţeles, am ţinut cu ea, cum nu se spune aici, la noi în ţară, şi îmi pare tare rău ca s-a ajuns la concluzia asta. Eu am fost alături de ea şi de România, e ţara mea şi o susţin indiferent de sport sau de orice atlet este în arena de concurs.

Pe Twitter, pe 14 august, i-am transmis Simonei (Biles) un mesaj, pentru că şi ea a vorbit foarte frumos despre mine în presa din America şi mi s-a părut foarte drăguţ din partea ei şi foarte normal din partea mea să îi mulţumesc şi, de asemenea, să o apreciez pentru ceea ce face, ea este cine este acum.

Pe 15, înainte de finala de la bârnă, i-am transmis Cătălinei şi mesaj personal şi pe reţeaua de socializare pe care o am eu. Probabil că lumea a încurcat datele, dar nu am vrut nicio secundă să o ia aşa cum s-a luat.

Sper să se calmeze spiritele, să se lămurească toţi din acest punct de vedere, pentru că este un pic bulversant cu toate mesajele pe care le primesc şi eu şi ea, am auzit, şi nu cred că ne face bine. Sper că acum este bine şi că si-a revenit dupa ce s-a întâmplat. Are forţă şi e puternică, aşa cum a fost dintotdeauna." Larisa Iordache, conform Digi Sport

Cătălina Ponor a fost gimnasta aleasă de Federație să reprezinte România la Rio, în detrimentul Larisei Iordache, întrucât Larisa revenea după o accidentare.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
mobilajucarii
mobilajucarii  •  19 August 2016, 22:31

Aia cu Biles e o falsa problema, pe mine nu ma deranjeaza ca i-a dat mesaj de sustinere, se stie ca sunt prietene. Adevarata probleme este ca intre Ponor si Iordache exista o stare de adversitate impinsa dincolo de limitele sportivitatii, care a dus la divizarea celorlaltor sportive si (surprinzator !) chiar a colectivului de antrenori. In loc sa posteze mesaj in care sa recunoasca alegerea Federatiei si sa-i ureze succes colegei de lot si reprezentantei Romaniei, cum ar fi fost civilizat, Larisa Iordache a scris la inceputul Jocurilor ca ureaza succes tuturor sportivilor romani si nu s-a dus la intrecerile de gimnastica.

444001919101397
Florean Andrei  •  19 August 2016, 08:56

Evident, românca slugă iordache a felicitat-o pe americancă, nu pe conaţionala ei. Deh, *** tot slugă rămâne !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

920930717928342
Daniel Duhalm  •  18 August 2016, 23:41

Gestul Larisei e plin de Fair-Play...fata de Biles si fata de Ponor...pe de alta parte Larisa nu are nevoie de respectul lui Ponor tinand cont ca cea care a TRISAT e chiar Ponor....in rest fiecare pe drumul ei....Ponor inapoi in pat cu amorul ei din Puerto Rico si revine cu un an inainte de Tokyo ca si acum ...si Larisa in sala de gimnastica muncind pe branci sa califice hoata din nou la JO .....asa a stiut FRG sa respecte munca acestei sportive ....

Vezi toate comentariile (9)
Comentează