SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  SATUL OLIMPIC

Probleme în Brazilia » Una dintre națiuni a refuzat să-și cazeze sportivii în Satul Olimpic

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2016 16:14

Australia a refuzat să-și cazeze sportivii în Satul Olimpic din Rio, din cauza problemelor legate de condițiile din apartamente.

Liderul echipei, Kitty Chiller, susține că în camere au fost găsite "toalete blocate, țevi sparte și instalații electrice expuse" și a vorbit deja cu organizatorii. Aceasta a semnalat problemele Comitetului Olimpic și este în așteptarea unei soluții, informează BBC.

Organizatorii au asigurat delegațiile că se va munci 24 de ore din 24 pentru ca probleme să fie soluționate. În acest timp, sportivii australieni vor fi cazați într-un alt loc, cel puțin în următoarele trei zile.

Un miliard și jumătate de dolari au fost cheltuiți pentru construirea celor 31 de clădiri care alcătuiesc Satul Olimpic. Zona conține terenuri de tenis, de fotbal, șapte piscine și va găzdui 18.000 de sportivi și oficiali.

Jocurile Olimpice de la Rio se vor desfășura în perioada 5-21 august, iar România va fi reprezentată de 97 de sportivi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
itrobert
itrobert  •  26 Iulie 2016, 06:31

Asta e camera in care sa dormi si sa te refeci dupa efort? Nici in caminele de nefamilisti nu sunt asemenea conditii ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  25 Iulie 2016, 20:57

Australia este o tara civilizata ,dezvoltata,cu anumite pretentii.Cum sa doarma doi sportivi intr-o camera si aia naspa? Se vede ca e Brazilia,desi e cea mai dezvolata tara din America de Sud!

bdgeorge
bdgeorge  •  25 Iulie 2016, 20:39

camerele aste arata ca cel mai ieftin hotel de 2 stele..vb totusi de cei mai buni sportivi de pe planeta ???? cum sa stai in asa camere? Olimpiada nu trebuia sa se desfasoare acolo pt nimic in lume dar cand ai luat deja banul ce sa mai faci...sefii CIO sacrifica pe altarul banilor totul siguranta , confortul si sanatatea sportivilor.. de fapt sunt prosti aia care au acceptat sa participe felicitari Australiei care a luat pozitie nu se poate asa ceva

Vezi toate comentariile (3)
Comentează