SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  BASCHET

Stele pe vas de lux » Starurile americane din NBA vor sta pe timpul JO la bordul unei nave de croazieră

Articol de - Publicat miercuri, 03 august 2016 00:00

Vedetele baschetului american nu vor locui în Satul Olimpic de la Rio de Janeiro, ci vor ocupa cabinele de lux ale vasului de croazieră Silver Cloud.

Acesta a andocat în portul brazilian în weekendul trecut şi poate găzdui aproximativ 400 de oameni în cele aproape 200 de cabine. Printre locatarii acestui spaţiu costisitor se vor număra şi componenţii celor două echipe naţionale de baschet ale Statelor Unite ale Americii, ambele campioane olimpice.

Astfel, hotelul plutitor al americanilor va deveni una dintre atracţiile portului pe timpul Jocurilor Olimpice, mai ales că acolo sunt instalate ecrane uriaşe unde mulţimea va urmări întrecerile.

Departe de lumea dezlănţuită

Totuşi, Silver Cloud şi importanţii săi oaspeţi vor benefecia de măsuri de securitate sporite, pentru că numărul de vizitatori va fi copleşitor de mare. Aproximativ 250 de ofiţeri ai poliţiei braziliene vor asigura liniştea celor mai valoroşi baschetbalişti ai lumii şi un gard făcut din material antiglonţ va fi ridicat în apropierea navei.
De asemenea, două ambarcaţiuni vor veghea din larg ca americanii să nu fie deranjaţi în timpul Olimpiadei, împidicând musafirii nedoriţi să se apropie prea tare de nava de croazieră. Silver Cloud este ancorat într-o zonă separată de cea rezervată marilor vase care vor ajunge la Rio în timpul Jocurilor Olimpice, ce vor debuta vineri.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
638763926293151
Sabin Popescu  •  03 August 2016, 10:40

Andocare nu inseamna ancorare,mai uitati-va in DEX cand folositi unele cuvinte...Andocare inseamna actiunea de a fi suit pe doc...ori e andocat ori e ancorat?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează