SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE DE LA SOCI 2014  »  OLIMPIADA DE LA SOCI

Haos la Soci! Cu două zile înainte de startul Olimpiadei, jurnaliştii au postat pe twitter imagini incredibile: "Camerele cad pe noi"

Sursa foto: contul de twitter al lui Harry Rickie, CNN
Sursa foto: contul de twitter al lui Harry Rickie, CNN

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 februarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 05 februarie 2014 11:01

Jurnaliştii din Occident prezenţi la Soci au făcut un livetext mai puţin măgulitor vizavi de condiţiile pe care le-au găsit în Rusia. Postările de pe Twitter sînt îndreptate împotriva condiţiilor de cazare găsite în oraşul gazdă al Jocurilor Olimpice de iarnă 2014. Washington Post a realizat înlănţuirea plîngerilor venite pe Twitter, iar rezultatul este absolut ilar.


Harry Rickie, CNN
"CNN a rezervat 11 camere la Soci, într-un hotel de cinci pentru presă, acum cinci luni. Sîntem aici de o zi şi doar una dintre camere este disponibilă".
"Aceasta este camera. Cade pe noi".


Shaun Walker, The Guardian
"Încă mai aşteptăm să se termine "pregătirile" la camera noastră de hotel. Sper că se referă la origami din hîrtie igienică, nu la construcţia acoperişului".
"Gata, am cameră! Nu am încălzire sau internet, dar măcar am pat. De o singură persoană"...
"M-am întors la hotel. Liftul s-a stricat după ce a mers jumătate de zi. Ieşirea de incendiu de la etajul meu încuiată. Proastă farsă".

Rosa Hwang, CTV
"Avarie la instalaţia de apă în hotelul meu înseamnă că nu am apă deloc. Se pare că va dura ceva pînă o vor repara"

Kevin Bishop, BBC Moscova
"Recepţia hotelului nostru de la Soci nu are podea. Dar are o poză de întîmpinare".


Bruce Arthur, TSN
"Mi-e dor de tine, apă de la hotel. Erai minunată".

Greg Wyshynski, Yahoo!Sports
"Oamenii mă întreabă ce m-a surprins cel mai mult aici, la Soci. Chestia asta, fără îndoială".


Mark MacKinnon, The Globe
"Ok, deci hotelul meu nu are recepţie. Dacă vrei să te cazezi, trebuie să te duci peste proprietar la el în cameră".

Stacy St. Clair, The Tribune
"Nu am apă la hotel. Cînd se repară, la recepţie scrie -nu beţi pentru că apa conţine ceva foarte periculos-. Partea bună e că m-a spălat pe faţă cu Evian, mă simt ca surorile Kardashian sau pe acolo".


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
ro_outlander
ro_outlander  •  07 Februarie 2014, 16:09
Postat de borat101 pe 06 Februarie 2014, 08:45

Ca si la Soci, acum stim de ce si de unde vine valul de lenesi si putori si in Romania, de sa facut sosele in 10 ani, stadion la standard cat de cat modern in 20+ ani, etc... etc... Deci mura in gura, in Romania ne conduc Rusii inca......ca foarte greu merg lucrurile/civilizatia in Romania.

Bravo! Am tot stat pe margine dar cred ca e momentul sa comentez si eu. Sunt curios cit o mai fi de furat ca poate daca nu mai e nimic se apuca oamenii de facut treaba asa cum trebuie. hai sa dam un tun...si la rusi e la fel. Motivul pentru care s-a ajuns la nivelul de civilizatie actual din est e ca majoritatea populatiei a fost forata sa munceasca si sa mearga la scola. Interesant cum va arata Romania din punct de vedere al educatiei generale peste vreo 10-15 ani

alinadumitru
alinadumitru  •  07 Februarie 2014, 13:03
Postat de dan_stelistul pe 05 Februarie 2014, 11:36

daca se intampla in vest era din cauza atentatelor!sunt rautaciosi pentru ca si rusia reuseste sa fie cat de cat la nivelul lor!!!!!

ce-ai fumat pretenas? zi-ne si noua si nu te mai uita la televizor ca oricum nu intelegi nimik din jurul tau...

borat101
borat101  •  06 Februarie 2014, 08:45

Ca si la Soci, acum stim de ce si de unde vine valul de lenesi si putori si in Romania, de sa facut sosele in 10 ani, stadion la standard cat de cat modern in 20+ ani, etc... etc... Deci mura in gura, in Romania ne conduc Rusii inca......ca foarte greu merg lucrurile/civilizatia in Romania.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează