SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE DE LA SOCI 2014  »  BIATLON

Tot Eva Tofalvi e etalonul! » Românca a terminat pe locul 20 la biatlon

Articol de - Publicat sambata, 15 februarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 14 februarie 2014 23:50

Eva Tofalvi a terminat ieri pe locul 21 proba de 15 km individual, la biatlon, performanţă care ar putea fi cea mai bună a României la Soci.

La a cincea Olimpiadă din carieră, ajunsă la 35 de ani, Eva Tofalvi a obţinut ieri cel mai bun rezultat al României, de pînă acum, la Olimpiada de la Soci. În proba ei favorită, 15 km individual, românca a ratat o singură ţintă din totalul de 20.

La fond însă, Eva nu a excelat, şi a terminat doar pe poziţia 21 din cele 84 de biatloniste înscrise la start. Chiar şi aşa, românca a depăşit nume mari ale biatlonului mondial, precum Anastasia Kuzmina (Slovacia), campioana olimpică de la sprint, sau Vita Semerenko (Ucraina), bronzul olimpic de la sprint.

Dacă nu ar fi greşit în poligon şi nu ar fi primit penalizarea de un minut, Tofalvi ar fi terminat cursa pe 11. Acelaşi pe care a terminat aceeaşi probă la Jocurile Olimpice de la Nagano 1998 şi Vancouver 2010.

605622-program-sambata.jpg

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează