SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  BEIJING 2022

LIVEBLOG Maria Constantin, descalificată în proba de slalom. Vasile Gîtlan și Darius Șerban, pe 14 la dublu sanie

Vasile Marian Gîtlan și Darius Lucian Șerban // foto: Imago Images
Vasile Marian Gîtlan și Darius Lucian Șerban // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 februarie 2022 15:07 / Actualizat miercuri, 09 februarie 2022 17:27

Maria Ioana Constantin (21 de ani) a concurat în această dimineață în proba de schi alpin, slalom, de la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing. Din păcate, nu a terminat proba cu brio. După ora prânzului au concurat și Vasile Marian Gîtlan și Darius Lucian Șerban, la sanie. 

Vasile Marian Gîtlan și Darius Lucian Șerban, pe 14 în final la dublu sanie 

Cu prestația din manșa 2, românii au ajuns la un timp total de 1:59.937, 3.383 secunde peste nemții Tobias Wendl și Tobias Arlt, care au devenit campioni olimpici. Argintul a fost obținut de o altă pereche de sportivi din Germania, Toni Eggert / Sascha Benecken, în vreme ce bronzul le-a revenit austriecilor Thomas Steu și Lorenz Koller.

Vasile Marian Gîtlan și Darius Lucian Șerban, pe 13 în manșa 1 la dublu sanie 

Românii Vasile Marian Gîtlan (24 de ani) și Darius Lucian Șerban (19) au concurat în manșa 1 a probei de sanie, dublu masculin. 

Românii s-au clasat pe locul 13 din 17, cu un timp de 59.694, cu 1.439 secunde peste cuplul neamț Tobias Wendl / Tobias Arlt. 

De la 15:35 va începe manșa 2, echipa românilor urmând să ia startul a 5-a.

Maria Constantin, descalificată în proba de slalom, schi alpin

Maria Ioana Constantin a fost descalificată în proba de slalom, schi alpin. Schioarea din România a început traseul excelent, avea doar două secunde în spatele liderului la primul intermediar, dar ulterior a ratat o poartă, ceea ce a dus la descalificarea sa.

Puternic afectată, Maria a izbucnit în plâns, fiind consolată, potrivit COSR, de antrenorul Alexandru Barbu, colegul Alexandru Ștefănescu, Raluca Strămăturaru, concurentă la sanie, și medicul Dan Tănase.

Cel mai bun rezultat l-a avut slovaca Petra Vlhova, 1:44.98 cumulat din cele două manșe. Podiumul a fost completat de austriaca Katharina Liensberger și elvețianca Wendy Holdener.

Luni, Maria Constantin obținuse locul 45 în proba de slalom uriaș.

„Sincer, ce căutăm noi aici?” » Pârtie de schi în combinatul siderurgic: imaginile de la Beijing care au făcut înconjurul internetului

Două victorii, un argint și un bronz » România obține medalii de iarnă într-un sport care poate ajunge disciplină olimpică peste 4 ani

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (4)
sextus
sextus  •  09 Februarie 2022, 19:28

Nu stiu ce cautam noi la Olimpiada de iarna... De fapt, si la Olimpiada de vara nu prea mai avem ce cauta... Iar ne distrug feminizatii astia gay din vestul Europei tocmai pe noi, rumanii homofobi verzi ca bradul, barbati adevarati, urmasii lui Burebista, ortodocsi, familisti (dovedit prin aruncarea nevestelor de la balcon), si mai ales, antivaccinisti la greu... hihihi...

10204341758928745
Marius Boscor  •  09 Februarie 2022, 17:50

Avea 2 secunde intarziere dupa 18 parcurse... Cica inceput excelent... Sunteti chiar mai penibili decat delegatia Romaniei...

696180111826504
Dan Iordache  •  09 Februarie 2022, 17:04

Maria Constantin nu a fost descalificata-DSQ, ci a avut DNF- Did Not Finish - adica nu a terminat! Este o mare diferenta!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close