SPORTURI  »  MOTO GP  »  MP AL AMERICILOR

Moment cumplit pentru Alex Marquez: a vomitat și a căzut de pe motocicletă în timpul cursei » „Corpul parcă era în colaps”

Alex Marquez // FOTO: Imago
Alex Marquez // FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 16 aprilie 2023 12:06 / Actualizat duminica, 16 aprilie 2023 13:57

Alex Marquez, pilotul Gresini Racing, a căzut sâmbătă, în cursa de sprint a Marelui Premiu al Americilor, la MotoGP.

Spaniolul de 26 de ani ulterior că s-a simțit rău și că a vomitat în momentul în care a căzut de pe motocicletă, în turul al patrulea. Ulterior, acesta a mai vomitat o dată, în garajul echipei sale.

Ciro Immobile a fost implicat într-un accident violent în Roma! Mașina, complet distrusă după ce a fost lovită de un tramvai
ACCIDENT
Ciro Immobile a fost implicat într-un accident violent în Roma! Mașina, complet distrusă după ce a fost lovită de un tramvai

Alex Marquez, a vomitat în timpul căzăturii la MotoGP

 „Nu știu dacă puteam termina pe podium cursa de sprint. Sunt pe 5 și voi continua să lupt pentru victorie. 

Pe la jumătatea cursei a început să-mi fie rău la stomac. În momentul în care am frânat și am căzut, am vomitat. A fost ca și cum corpul meu a intrat în colaps. Nu știu. Mi-a căzut greu ceva ce am mâncat. Deși am mâncat ce mănânc în mod normal. Când am căzut, am luat mâna de pe frână și am intrat în curbă prea înclinat. 

Ulterior, în garaj, am vomitat din nou. Ceva a fost în neregulă. Dar acum sunt bine. Trebuie să mă odihnesc pentru cursă”, a declarat Alex Marquez, citat de As.

Marele Premiu de MotoGP al Americilor, din Austin, Texas, are loc azi, de la ora 22:00.

Citește și: 

Cea mai brutală competiție din România a revenit » Imagini șocante la finală: KO dintr-o singură palmă! Câți bani a încasat câștigătorul

Povestea unei mari campioane a baschetului românesc: „Unii mi-au spus «fenomen»! Eu mergeam la câmp, săpam, tăiam lemne”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează