SPORTURI  »  MOTO GP  »  MOTOGP

Marc Marquez, pus la zid: „Va provoca un dezastru la Ducati încă de la prima cursă”

Marc Marquez (foto: Guliver/Getty Images)
Marc Marquez (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat vineri, 08 decembrie 2023 13:34 / Actualizat vineri, 08 decembrie 2023 13:35

Andrea Iannone a comentat transferul lui Marc Marquez la Gresini Racing, echipa-satelit a Ducati. După 11 ani, spaniolul s-a despărțit de Repsol Honda.

Iannone, fost pilot la Aprilia Racing Team Gresini, ispășește în prezent o suspendare de 4 ani pentru dopaj în MotoGP și, recent, a revenit în competiție, dar la Campionatul Mondial de Superbike (WSBK).

Francesco Bagnaia, din nou campion mondial în MotoGP » Rivalul Jorge Martin, scos din calcule după o ciocnire cu Marquez! Clasamentul final
TITLU
Francesco Bagnaia, din nou campion mondial în MotoGP » Rivalul Jorge Martin, scos din calcule după o ciocnire cu Marquez! Clasamentul final

Marc Marquez, pus la zid de Andrea Iannone: „Va provoca un dezastru la Ducati încă de la prima cursă”

Sezonul 2024 de MotoGP are toate „ingredientele” să fie unul spectaculos. Cel mai interesant de urmărit va fi, probabil, cum se va adapta cel care a fost până în prezent de 8 ori campion mondial. Iar cel supranumit „The Maniac” e convins că spaniolul va crea haos la noua echipă.

„Nu am niciun dubiu cu privire la acest lucru. Marc Marquez va provoca un dezastru la Ducati încă de la prima cursă. Felul lui de a concura este unul haotic, ăsta este adevărul. Se enervează când alții îi răspund cu aceeași monedă și fac ceea ce face el întotdeauna. Dacă este tratat așa cum îi tratează el pe alții, se enervează. 

Ducati are experiența necesară pentru a gestiona piloții, iar dacă Marquez merge prea departe, totul se va întoarce împotriva lui. Fără îndoială că va fi foarte rapid, dar nu va fi ușor pentru el. 

Îl văd pe Bezzecchi destul de motivat, dar și pe Pecco Bagnaia, chiar dacă într-un mod diferit. Jorge Martin este un tip dur, iar Morbidelli, care se va alătura echipei Pramac, va fi și el un rival dificil”, a spus Iannone pentru Motorcycle News.

În 2024, Marc va avea cea mai bună motocicletă, chiar dacă va fi la o echipă-satelit a Ducati (Gresini Racing). Spaniolul, de 8 ori campion mondial, a plecat de la Repsol Honda după 11 ani. 

Marquez a dat de înțeles că Honda RC213V era o motocicletă necompetitivă, iar asta plus accidentările grave suferite de el în ultimii ani au făcut să nu poată lupta cu șanse reale pentru un nou titlu. Pilotul de 30 de ani nu a mai câștigat nicio cursă de la Misano 2021, lucru neobișnuit pentru un sportiv de talia lui. 
În următorul sezon, el va pilota un Ducati Desmosedici GP23.

Andrea Iannone, suspendat 4 ani în MotoGP pentru dopaj 

În 2019, Iannone a fost depistat pozitiv la un steroid anabolizant. Inițial, a primit o interdicție de 18 luni din partea FIM și WADA, care, după un apel eșuat, a fost prelungită la patru ani de către Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Iannone va pilota o Ducati în Campionatul Mondial de Superbike în sezonul următor, ca membru al echipei Go Eleven.

VIDEO Marc Marquez, despre ultimii ani la Honda: „Un coșmar”

Citește și alte articole din sport:

Întrebarea la care apropiatul lui Michael Schumacher nu răspunde niciodată
SĂNĂTATE
Întrebarea la care apropiatul lui Michael Schumacher nu răspunde niciodată
Red Bull a înregistrat noua marcă și schimbă numele echipei de Formula 1!
ECHIPE
Red Bull a înregistrat noua marcă și schimbă numele echipei de Formula 1!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează