SPORTURI  »  NATATIE  »  POLITICĂ

Salt în administrație » Răzvan Florea candidează la un loc de consilier municipal la Constanța

Articol de - Publicat miercuri, 27 aprilie 2016 00:00

Retras din activitate în urmă cu șase ani, singurul medaliat olimpic din înotul masculin românesc, Răzvan Florea, s-a implicat activ în viața sportivă din orașul său natal, Constanța.

A construit din fonduri proprii un bazin de înot, a fondat propriul club de înot, lansând deja câțiva mici campioni, și a organizat mai multe concursuri în urbea de la țărmul mării.

Dorința sa de face mai mult pentru sportul constănțean l-a determinat să ia o decizie mai puțin așteptată.

Fostul mare sportiv a acceptat să candideze pentru un loc în Consiliul Local Municipal Constanța din partea PSD, fiind plasat pe a doua poziție pe listă, în spatele marelui favorit la fotoliul de primar, Decebal Făgădău.

"Totul a început când am demarat proiectul pentru organizarea de concursuri la Constanța și am fost de mai multe ori la Primărie. Am discutat mult cu Decebal Făgădău despre Constanța și sport, mi-a propus să vin în echipa sa și am cerut un timp de gândire.

Apoi, am văzut că pe listă se află mulți oameni tineri, care nu au mai activat în politică, și am decis să accept propunerea. Nu cred că voi face politică la nivel înalt, ci mă voi ocupa de chestiunile de administrație legate de sport în orașul Constanța.

Sunt proiecte pe termen scurt, dar și pe termen lung, pentru că nu poți să construiești, de exemplu, un bazin de sport peste noapte. Dar poți destul de repede să amenajezi locuri și spații pentru mișcare, atât pentru copii, cât și pentru adulți, să reabilitezi unele baze sportive. Mi-a plăcut proiectul și vom încerca să-l realizăm", a spus cel care a cucerit medalia de bronz în proba de 200 metri spate la Jocurile Olimpice de la Atena, în 2004.

Vicepreședinte la Federația Română de Triatlon, dar și triatlonist amator, Florea își va continua însă și activitatea de antrenor. "Tot la bazin o să fiu", a spus constănțeanul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close