SPORTURI  »  NATATIE  »  ÎNOT

Sprint pierdut! » Agache a ajuns doar în semifinalele probei de 50 m bras de la Mondialele din Shanghai

Pentru a ajunge la JO 2012, Dragoş Agache trebuie să-şi îmbunătăţească timpii la 100 m bras
Pentru a ajunge la JO 2012, Dragoş Agache trebuie să-şi îmbunătăţească timpii la 100 m bras

Articol de - Publicat miercuri, 27 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 26 iulie 2011 21:43

Vicecampionul european din 2010 la 50 de metri bras nu a făcut faţă la nivel mondial.

Argintul de la Budapesta a fost cucerit după 27,47, în timp ce ieri, la Shanghai, Dragoş Agache a parcurs bazinul în 27,75 (serii) şi 27,71(semifinale). Secundele acestea nu l-au ajutat să prindă finala, românul încheind aceste Campionate Mondiale pe poziţia a zecea.

Această probă însă nu este olimpică şi Dragoş şi-a îndreptat privirea spre cea de 100 de metri, ân unde spera să realizeze baremul pentru Jocurile Olimpice de la Londra.

"Ţinta este baremul de calificare, ceea ce ar reprezenta şi un nou record naţional. Va fi dificil să prind finala, pentru că se merge foarte tare, dar trebuie să fiu prezent măcar în semifinale", a spus Agache înainte de plecarea spre Shanghai.

N-a prins finala, dar nici n-a reuşit să-şi îndeplinească obiectivul. Dragoş a înotat duminică doar o dată, în serii, unde a reuşit un timp de 1:09,19. Baremul stabilit pentru această probă este 1:00,79. Pînă la JO, Agache mai are cîteva posibilităţi să atingă timpul necesar.


Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează