SPORTURI  »  POARTA CASCA  »  CONCURS INEDIT PE PÎRTIE

VIDEO! Goi, dar cu cască :)

Articol de GSP - Publicat marti, 22 februarie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 25 februarie 2011 10:07

Inventivitatea nemţilor întrece orice măsură: de trei ani ei organizează o sesiune de coborîre pe derdeluş în pielea goală

Competiţia neobişnuită organizată în regiunea Braunlage din Germania pentru al treilea an consecutiv are mare succes. Circa 15.000 de spectatori, mai mulţi ca la un meci de Liga I!, au venit să vadă concurenţii, femei şi bărbaţi, cum se duc la vale pe săniile din plastic. Nu oricum, ci dezbrăcaţi.

Singurele obiecte vestimentare permise sînt chiloţii şi, pentru protecţie, casca. Învingătorul, cel mai rapid participant pe distanţa de 100 de metri, a fost răsplătit cu un premiu în valoare de 1.000 de euro.

-5 grade Celsius a fost temperatura de afară în timpul concursului

CITEŞTE AICI MAI MULTE ŞTIRI EXTRA-FOTBAL

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
cfrclujole
cfrclujole  •  08 Mai 2011, 22:59

Chiar nu vad pe nimeni sa se uite la ....casti....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează