SPORTURI  »  RUGBY  »  ACCIDENTARE

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Robocop există și joacă rugby » O accidentare l-a obligat să-și implanteze metal în mână

Foto: Guliver/Getty Images +1   FOTO
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2016 18:39

David Pocock (28 de ani) a suferit o accidentare oribilă într-o partidă a echipei naționale a Australiei împotriva Argentinei. Jucătorul din țara cangurilor a postat pe pagina sa de twitter o imagine șocantă cu metalul implantat în mâna sa.

David este unul dintre cei mai buni oameni din echipa lui Michael Cheika, dar nu va mai putea să își reprezinte țara pentru o perioadă de timp. Acesta are nevoie de pauză pentru a-și reveni după accidentarea suferită la mâna stângă.

Imaginea a fost postată chiar de rugbist (Vezi galeria foto!), împreună cu mesaje de recunoștință trimise către medicii care s-au ocupat de sănătatea sportivului: ”Vreau să le mulțumesc tuturor doctorilor și asistenților care s-au îngrijit de mine. Sunt foarte bucuros că am avut parte de cel mai bun tratament”.

Australianul este obișnuit cu durerea, acesta a mai suferit alte două grave probleme fizice. În 2014 a suferit o intervenție la ochi, iar ulterior a avut parte de o reconstrucție a unuia dintre genunchi.

(Răzvan Stîngă)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
10209074071522694
Bogdan Stere  •  26 Septembrie 2016, 21:50

"Flancarul"?! Pe bune?

1068480019871781
Dan Mazilu  •  26 Septembrie 2016, 19:05

N-are nicio treaba cu Robocop,nu e nimic deosebit,e un lucru normal pt o fractura.In goana dupa bani,scrieti asemenea titluri pentru ca oamenii sa deschida pagina.Rusine.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează