SPORTURI  »  RUGBY  »  CUPA EUROPEANĂ A NAȚIUNILOR / SPANIA - ROMÂNIA, AZI, ORA 17:00, DOLCE 2

Cinci schimbări » Antrenorul Lynn Howells a înlocuit pentru meciul cu Spania o treime dintre jucătorii folosiți în prima etapă

Articol de - Publicat sambata, 13 februarie 2016 00:00

Pilierul Otar Turashvili, căpitanul Mihai Macovei, în linia a treia, mijlocașul la grămadă Tudorel Bratu, pilierul debutant Paul Rusu și aripa Adrian Apostol sînt noutățile cu care selecționerul României, Lynn Howells, abordează partida cu Spania, a doua din Cupa Europeană a Națiunilor.

"Aveam nevoie de Mihai Macovei și mă bucur că s-a alăturat grupului", a declarat Lynn. Căpitanul României dorea și el să revină în rîndul "stejarilor". "Mergem la victorie în Spania. Ne așteptăm la un meci greu, pentru că am văzut echipa Spaniei în partida cu Rusia și au jucat foarte bine. Pe cîțiva dintre jucătorii lor îi cunosc din Franța. Spania are o grămadă bună, a crescut mult pe înaintare, dar sper să nu ne facă probleme. Dacă noi vom alimenta cu baloane jucătorii din linia de treisferturi, cu siguranță că își vor face datoria", a declarat Macovei.

România și Spania s-au întîlnit pînă acum de 33 de ori, "tricolorii" impunîndu-se în 31 de partide.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează