SPORTURI  »  RUGBY  »  CUPA MONDIALĂ

Contract nou pentru selecționerul României » Încă doi ani cu Lynn Howells

Articol de - Publicat miercuri, 07 octombrie 2015 00:00

Tehnicianul galez e lăudat de jucători și conducerea federației pentru că a disciplinat mult echipa națională.

Antrenorul galez Lynn Howells, care pregătește reprezentativa României din decembrie 2012, și-a prelungit pentru încă doi ani contractul cu Federația Română de Rugby, urmînd să se ocupe de echipa națională în această perioadă. Inițial, galezul dorea să aștepte finalul Cupei Mondiale din Marea Britanie, dar a făcut pasul înaintea jocului cu Canada.

''Am semnat deja pentru încă doi ani. Mă bucur pentru mine, dar și pentru faptul că voi conduce România la un nivel superior, fapt care va fi interesant'', a declarat Howells. Galezul a spus că nu va mai fi pe bancă și la Cupa Mondială din Japonia, în 2019. Poate va ocupa doar rol de consilier tehnic.

''Aceasta este o parte a moștenirii mele. Dacă mi-am făcut treaba, sper ca pînă la finalul celui de-al doilea an să pot găsi un antrenor care să conducă echipa în Japonia. Dacă voi reuși acest lucru, voi deveni consilier tehnic și aceasta va fi calea potrivită pentru dezvoltare'', a adăugat Howells.

18 victorii,1 egal și 9 înfrîngeri e palmaresul României cu Lynn Howells pe banca tehnică. În meciurile oficiale, România cu galezul pe bancă are următoarea linie: 12-1-4

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
jalabert
jalabert  •  07 Octombrie 2015, 20:22
Postat de maistor_kokir pe 07 Octombrie 2015, 16:15

@ Marian Ursescu Poti face ,te rog, publica (adica poti afla) varsta mosneagului ? n-am gasit nicaieri ,varsta reala, imi pare trecut bine de 70 de ani :) ...

bey cocalar *** lasa acest sport nobil si treci la crapat seminte si uitat la un show pacato pardon la fotbal.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jalabert
jalabert  •  07 Octombrie 2015, 18:16

lynn howells a facut suficient pentru nationala. canada e cotata mai bine ca romania si joaca alaturi de adversare puternice in pacific cup. romania din pacata nu are adversari apropiati de valoarea ei georgia fiind net superioara iar rusia sau spania net inferioare.

maistor_kokir
maistor_kokir  •  07 Octombrie 2015, 16:15

@ Marian Ursescu Poti face ,te rog, publica (adica poti afla) varsta mosneagului ? n-am gasit nicaieri ,varsta reala, imi pare trecut bine de 70 de ani :) ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close