SPORTURI  »  RUGBY  »  ASEARĂ, RUGBY IRB NATIONS CUP / ROMÂNIA-URUGUAY 10-6 (10-0)

Cu dreptul!

Articol de - Publicat joi, 12 iunie 2008 00:00

România a început turneul de la Bucureşti cu o victorie în faţa Uruguay-ului.

Debutul echipei României la IRB Nations Cup s-a pe­tre­cut ieri, la ora 20:00 fix, pe stadionul Arcul de Triumf. Par­te­ne­ră de întrecere a fost echipa Uru­guay-ului. Partida a început fur­tu­nos pentru români, chiar dacă pe cer soa­rele încă ardea. Florin Co­ro­dea­nu a marcat un eseu, care a fost apoi transformat de Florin Vlaicu. Motiv de bucurie pentru spectatorii care au lăsat goale doar două tribune ale stadionului. Înţepaţi de eseul românilor, uruguayenii au îm­pins jocul în jumătatea “tri­co­loră”. Dominarea albaştrilor a fost una sterilă, pentru că tot gazdele au fost cele care au schimbat ta­be­la de marcaj prin lovitura de pe­deapsă reuşită de Florin Vlaicu. 10-0 pentru România.

Pe parcursul primei reprize a fost inaugurată şi instalaţia de noc­­turnă, care s-a aprins la început timid şi care în partea a doua a mai avut unele momente de vertij.

Jucătorii Uruguay-ului au intrat la vestiar fără să fi intervenit în dreptul cifrei de pe tabela de mar­caj. Au terminat, aşa cum au în­ce­put, cu zero puncte. Lucru pe care l-au remediat în repriza a doua, cînd Arucena a modificat scorul pauzei, ducîndu-l la 10-3. O dată cu înserarea a venit şi re­zul­ta­tul final: 10-6, marcator Caf­fera. Meciul ur­mă­tor pentru Ro­mâ­nia va fi pe 15 iunie, în compania Rusiei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  12 Iunie 2008, 10:41

Roxana cred ca tu ai vazut alt meci. Daca in prima repriza stejarii au miscat ceva in repriza a doua ai nostri au jucat cel mult o turca.

 •  12 Iunie 2008, 09:56

Meci janic,joc la intamplare, lipsa ambitie, greseli cu carul, ratari de incepatori, mentalitate zero, infractiuni cu carul, arbitraj partinitor(Mot poate fi fericit),spectatori dezamagiti,4puncte norocoase.

 •  12 Iunie 2008, 09:56

Meci sub orice critica al echipei noastre. Tactica zero,placaje idem,greseli cat cuprinde, infractiuni cu duiumul,penalitati ratate ca la J3,un MOT apatic in vacanta,rezultat norocos.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează