SPORTURI  »  RUGBY  »  ROMÂNIA-EMERGING IRELAND, AZI, ORA 19:00, ÎN DIRECT PE TVR2

Cu trofeul pe masă » România se duelează cu Emerging Ireland pentru trofeul IRB Nations Cup

Florin Vlaicu își dorește încă un trofeu cu naționala României // Foto: Alex Nicodim
Florin Vlaicu își dorește încă un trofeu cu naționala României // Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat duminica, 22 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 21 iunie 2014 22:14

România întîlneşte azi Emerging Ireland pe Stadionul Naţional Arcul de Triumf, într-un meci care va decide cîştigătoarea acestei ediţii.

Rugbyştii români vor să păstreze troful acasă şi de aceea vor să iasă învingători din partida de azi cu Emerging Ireland. Confruntarea dintre cele două va avea loc de la ora 19:00, pe Stadionul Naţional Arcul de Triumf.

Ambele echipe vin în meciul pentru trofeu după două victorii. Românii au trecut de Uruguay cu 34-16 şi de Rusia cu 20-18, în timp ce a doua echipă a Irlandei a învins Rusia cu 66-0 şi Uruguay cu 51-3.

Chiar dacă rugbyştii români au suferit în primele două meciuri, în timp ce irlandezii s-au distrat cu adversarii, meciul de azi va fi unul de luptă. Mai ales că România a cîştigat ultimele două ediţii ale competiţiei care se desfăşoară din 2007 la noi în ţară. Înainte de partida dintre România şi Emerging Ireland, de la ora 16:00, Rusia şi Uruguay se luptă pentru locul al treilea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează