SPORTURI  »  RUGBY  »  RUSIA - ROMÂNIA

Dezastrul continuă pentru „stejari” » România poate retrograda din Rugby Europe Championship, după eșecul cu Rusia

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 martie 2020 18:40

România a pierdut meciul împotriva Rusiei, de la Krasnodar, scor 25-32 (13-20), din etapa a patra etapă a Rugby Europe Championship 2020.

Începutul de meci a fost unul foarte echilibrat. După primele 30 de minute, România conducea cu 13-6, grație eseului reușit de Maliepo și loviturilor de pedeapsă transformate de Florin Vlaicu.

Rușii au întors însă rezultatul în ultimele trei minute, intrând la cabine cu un avantaj de șapte puncte, 20-13. Imediat după ieșirea de la cabine, gazdele s-au desprins la 25-13. Melinte ne-a apropiat din nou la șapte lungimi, după un nou eseu.

În ultimele cinci minute, ambele echipe au mai marcat un eseu transformat, Simionescu culcând balonul în terenul de țintă în ultimul minut.

Aceasta este cea de-a treia înfrângere a României, care ocupă ultimul loc după primele patru runde! „Stejarii” vor juca ultimul meci din acest sezon contra Belgiei, la Botoşani, pe 14 martie, partidă pe care sunt obligați să o câștige pentru a nu merge la barajul de menținere în prima ligă!

1. Georgia19p
2. Portugalia9p
3. Spania9p
4. Rusia8p
5. Belgia7p
6. ROMÂNIA5p

VEZI ȘI:

CLINCENI - VIITORUL 2-3 // Ilie Poenaru, discurs fără precedent: „Ce facem, fraților? Cum să nu te simți furat? Jucăm 11 contra 14!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (10)
138672209828437
Gelu Oanca  •  08 Martie 2020, 10:54

Asa au disparut toate sporturile de performanta din Romania.Handbalul masculin exceptie Dinamo, Gimnastica,Canotajul, Boxul, Luptele,Volei,Rugbi.La toate aceste discipline eram campioni Europeni sau Mondiali, dar politicul a distrus tot.

remarque
remarque  •  07 Martie 2020, 23:27
Postat de belane pe 07 Martie 2020, 22:19

cred ca ai vrut sa spui Tara Galilor nu Irlanda ! raspunsurile sunt aceleasi ca mai aproape in toate sporturile...le intuim...cel mai important ramane lipsa educatiei sportive iar culmea asta se incepea in familie sau mediul social - cartier, sat etc. (nu e o conditie necesara totusi), nu neaparat in scoli, daca in trecut din lipsa de activitate copii zburdau pe afara...si nu neaparat ca vezi doamne ca se juca rugby dar aveau o predispozitie catre efort ce nu o constientizai - tin minte ca erau zile cand jucam fotbal literalmente pana nu mai puteam de picioare, luam o pauza uneori scurta alteori ceva mai lunga unde ne jucam altceva cu mingea (tenis de picior sau ratele si vanatorii, depindea de anturajul prezent in acea zi) apoi iar mai incingeam alte partide de fotbal sau miute si uite asa trecea ziua...sa nu uitam ca erau antrenori de copii si juniori care faceau scouting scolar ca era comuna, oras sau sat veneau din timpul si pe banii lor sa descopere talente, multi dintre ei aveau vocatie fiindca proveneau dintr-o generatie si mai veche de sportivi de dupa razboi unde sportul se facea 100% din placere nefiind inca dezvoltat nici macar d.p.d.v. semi-profesional iar tot in perioada aceea practicarea sportului in incercarea de a deveni sportiv "cu acte in regula" venea insotita obligatoriu cu studii de pedagogie (probabil si acum se face asa nu stiu..dar mai mult ca gasca prin apa de unde si rezultatele)

corect. Macar de am avea copii sanatosi chiar daca nu mai avem elite in sport. Lipsesc sportul de placere si ora de educatie fizica facuta pe bune. De fapt prea putine ore de educatie fizica in scoli

maccsero
maccsero  •  07 Martie 2020, 23:00

Selecționeri străini, jucători străini... Și acum, rezultatul anilor de delăsare și prostie. Chiar nimeni nu vrea s-o ia de jos, de la copii? Nu ne salvează nici selecționerii galezi sau francezi, nici racolații polinezienii.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează