SPORTURI  »  RUGBY  »  WOLVES BUCHAREST - CALVISANO, AZI, 15:00

Doar victoria îl mulţumeşte » Selecţionata Lupii Bucureşti ia în calcul doar un succes cu Calvisano în Challenge Cup

Articol de - Publicat sambata, 19 octombrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 18 octombrie 2013 21:05

Galezul Lynn Howells, antrenorul Lupilor Bucureşti, crede că victoria e la îndemîna elevilor săi în disputa de azi, din AMLIN Challenge Cup, cu italienii de la Calvisano


Selecţionata Lupii Bucureşti a debutat cu o înfrîngere, săptămîna trecută, în AMLIN Challenge Cup, grupa a treia, 12-13 cu Newcastle Falcons. Tehnicianul galez al echipei române, Lynn Howells, a declarat pentru site-ul oficial al federaţiei de rugby, că "şoimii" englezi nu ar fi putut cîştiga dacă "lupii" ar fi păstrat mai mult posesia. "Înainte de meci, aş fi fost mulţumit dacă cineva îmi spunea că vom pierde la un punct. După partidă, nu am mai fost mulţumit! Dar este imposibil să cîştigi cînd pierzi posesia atît de uşor", a declarat Howells.

Amintiri plăcute
Adversara de azi, ora 15:00, de pe stadionul Arcul de Triumf, echipa italiană Calvisano, a reuşit un rezultat excelent în prima etapă, 20-20 cu francezii de la Brive, pe teren propriu. Howells crede însă că Wolves Bucharest pot cîştiga. "Am încredere în băieţi, în atitudinea lor. Au demonstrat nu o dată că nu renunţă niciodată. Trebuie să avem o atitudine pozitivă!". Cele două echipe au făcut parte din aceeaşi grupă şi în sezonul trecut, "Lupii" cîştigînd cu 42-27. Repriza a doua a partidei cu Calvisano va putea fi ascultată în direct la Radio GSP.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează