SPORTURI  »  RUGBY  »  RCM TIMIŞOARA-CSM BAIA MARE 32-10

Event ratat! » Baia Mare a fost învinsă de Timişoara în finala Cupei României

Robinho a reușit numai două goluri în 11 meciuri la Milan în acest campionat, față de 14 în cel anterior
Robinho a reușit numai două goluri în 11 meciuri la Milan în acest campionat, față de 14 în cel anterior

Articol de - Publicat duminica, 04 decembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 03 decembrie 2011 23:22

Campioana naţională, CSM Baia Mare, a fost învinsă de medaliata cu bronz a Superligii, RCM Timişoara.

Planurile băimărenilor de a reuşi eventul şi în acest sezon au fost spulberate categoric de bănăţeni, care au dominat finala Cupei României de la un capăt la altul. Campioana nu a reuşit să riposteze în faţa unei apărări timişorene puse la punct şi nu i-a rămas decît să recunoască supremaţia adversarei în meciul disputat ieri, la Alba Iulia, care nu a însemnat doar prima înfrîngere a sezonului în faţa RCM, ci mai ales pierderea Cupei României.

Prefaţată de o serie de declaraţii ironice, partida de ieri a fost cu totul altceva decît a jucat Timişoara în campionat. Bănăţenii, întăriţi cu steliştii Florin Vlaicu şi Viorel Lucaci, cu sud-americanii Makapelu Lapana şi Kinikinilau Paula, dar şi cu cei mai în formă jucători români din ultima vreme, Lemnaru, Calafeteanu şi Fîntîneanu, au jucat în viteză, au atacat curajos şi au dominat clar prima repriză. Baia Mare a ratat placaje decisive şi a primit eseuri uşor: scor 24-3.

Partea a doua nu a produs schimbări majore în evoluţia jocului. Bănăţenii şi-au conservat avantajul, iar campionii nu au reuşit decît un eseu, prin Suciu. 32-10 a fost scorul final cu care Timişoara a cîştigat Cupa României, dar a şi întrerupt dominaţia băimăreană.

Cei mai buni
În debutul meciului de ieri, de la Alba Iulia, Federaţia Română de Rugby i-a premiat pe cei mai buni jucători ai sezonului. Aceştia au fost Valentin Calafeteanu (RCM Timişoara) şi Ionuţ Dimofte ( CSM Baia Mare).

RCM Timişoara-CSM Baia Mare 32-10
Marcatori: Calafeteanu, 1e, 2lp, 3t, Lemnaru, 2e, Lazăr, 1e (Timişoara); Suciu, 1e, Dimofte, 1lp, Pop, 1t (Baia Mare)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
deni10
deni10  •  04 Decembrie 2011, 11:17

tare aia cu SUD-AMERICANII :))))) nu am stiut ca OCEANIA e in america de sud!! in plus makapelu e deja de un an la RCM... mai multa documentare nu ar strica. si da... incepe HEGEMONIA RCM-ului!!

joe5
joe5  •  04 Decembrie 2011, 01:18

Modificati textul de sub poza citez "Robinho a reușit numai două goluri în 11 meciuri la Milan în acest campionat, față de 14 în cel anterior " deoarece nu are nicio treaba cu rugby-ul....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează