SPORTURI  »  RUGBY  »  ROMÂNIA-SPANIA, AZI, 17:00, GSP TV

EXCLUSIV! Sorin Socol, fostul căpitan al naţionalei de rugby, a fost prins băut la volan!

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 19 martie 2011 08:50

I s-a retras banderola de căpitan al României pe motiv de lipsă de formă şi a rămas şi fără carnet

Miercuri, FRR a anunţat că Sorin Socol nu va mai fi căpitanul "naţionalei" României, echipă calificată la Cupa Mondială. Mai mult, el a fost trecut şi rezervă pentru meciul de azi, cu Spania! Socol a luat imediat decizia să plece de la echipa naţională pentru că nu acceptă statutul de rezervă! Decizia diriguitorilor FRR a fost motivată prin forma slabă arătată în această perioadă de jucător, aceştia neştiind însă, la momentul luării deciziei, că Socol fugise din cantonament cu o noapte înainte.

0,28 mg de alcool
Mai mult decît atît, rugbystul a fost oprit marţi, la ora 3:40 dimineaţa, de un echipaj de Poliţie în zona Unirii. Testat cu aparatul alcooltest, rugbystul a ieşit pozitiv. Conform procesului verbal, aparatul a indicat o valoare de 0,28 mg alcool pur în aerul expirat! Echipajul de Poliţie i-a reţinut permisul şi sportivul a primit şi o amendă de 603 lei. Dacă Socol, jucător în Franţa, ar fi fost prins cu această valoare în Hexagon, el ar fi avut permisul suspendat pentru 3 ani conform legislaţiei franceze!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
juju80
juju80  •  19 Martie 2011, 15:02

Inainte de a scrie un articol ca jurnalist te informezi un pic dar la noi fac si ei pe jurnalistii niste catastrofe.... IN FRANTA legea spune ca ai dreptul pina la 0.25 mg de alcool pur in aerul expirat, pentru 0.28 mg ar fi avut o amenda de 135 euros si - 6 puncte din 12 . Dar e greu sa te documentezi.....

oldlion
oldlion  •  19 Martie 2011, 09:34

pai sa vina în Germania, ca aici îi urau politistii drum bun....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează