SPORTURI  »  RUGBY  »  RUGBY

Finala Cupei se va disputa de Ziua Naţională a României, la Baia Mare!

Echipa din Baia Mare este deţinătoare titlului în Superliga. Timişoara a cîştigat Cupa
Echipa din Baia Mare este deţinătoare titlului în Superliga. Timişoara a cîştigat Cupa

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 25 ianuarie 2012 13:04

Federaţia Română de Rugby a anunţat, astăzi, că finala Cupei României din 2012 va avea loc la Baia Mare, chiar de Ziua Naţională a României, pe 1 Decembrie.

Competiţia va debuta pe 1 septembrie, cu etapa de calificare, în care vor intra echipele din Divizia A şi Divizia Naţională de seniori. Cele opt cîştigătoare din această fază se vor califica în primul tur, în care vor lua startul şi formaţiile din Superligă. Primul tur este programat în 10 noiembrie, pe terenul echipelor mai slab cotate.

Sferturile de finală vor avea loc în 17 noiembrie, semifinalele în 24 noiembrie, acestea urmînd a fi stabilite prin tragere la sorţi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează