SPORTURI  »  RUGBY  »  RUGBY

FOTO Război în noroi » În weekend a început Superliga 2015: meciuri spectaculoase în mocirlă

Grămezile au făcut deliciul în noroi // Foto: Ştefan Constantin +2   FOTO
Grămezile au făcut deliciul în noroi // Foto: Ştefan Constantin

Articol de - Publicat marti, 31 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 30 martie 2015 23:25

Imagini spectaculoase de la meciul dintre Dinamo şi U Cluj, 16-14, decis la ultima fază: partida de pe terenul secund din Ştefan cel Mare a fost o luptă în nămol.

Cu o echipă în minus, Farul Constanţa s-a retras cu doar patru zile înaintea startului!, Superliga de rugby s-a reluat într-un weekend ploios şi mohorît. Au fost circumstanţe ideale pentru o luptă în condiţii potrivnice, noroi, nămol şi apă pe gazon.

Fotoreporterul Gazetei, Ştefan Constantin, a surprins imagini unice la partida dintre Dinamo şi Universitatea Cluj, decisă la ultima fază, după o lovitură de pedeapsă transformată de Bratu.

Cu faţa acoperită de murdărie, sportivii au luat pauze pentru a se spăla pe obrajii mînjiţi. Chiar la marginea terenului! Iar fiecare grămadă a debutat ca o cursă de dirt track, în care picioarele rugbyştilor s-au proptit în solul vîscos.

Rezultatele primei etape:
Ştiinţa Baia Mare – CSM Bucureşti 19-5, Timişoara Saracens - Steaua 30-28, Dinamo - U Cluj 16-14

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează