SPORTURI  »  RUGBY  »  VICTORIE

GALERIE FOTO Am doborât americanii » 15 imagini spectaculoase din victoria superbă a "stejarilor" în fața Statelor Unite + Detalii despre noul stadion "Arcul de Triumf"

Foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor) +14   FOTO
Foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 noiembrie 2016 20:02

Naționala de rugby a României a învins Statele Unite ale Americii, într-un meci amical care a avut loc astăzi.

"Stejarii s-au impus cu 23-10, după ce la pauză conduceau cu 20-0.  Meciul s-a disputat la București, pe stadionul "Arcul de Triumf", din București.

Fostul mare jucător al naționalei de rugby, Haralambie "Hari" Dumitraș a declarat după meci că este fericit pentru victoria stejarilor, aducând în discuție și construcția noului stadion "Arcul de Triumf":

"La anul vor începe lucrările, va fi un stadion de 8-9 mii de locuri. Sper să inaugurăm noul stadion cu o Cupă Mondială de juniori", a declarat acesta la TV Dolce Sport.  

Stadionul "Arcul de Triumf" ar urma să fie modernizat în vederea Campionatului European de Fotbal din 2020, alături de stadioanele lui Steaua, Dinamo și Rapid. Arena se va transforma dintr-una dedicată exclusiv rugby-ului într-un complex polisportiv, cu o capacitate de 8.000 de locuri, acoperite.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
tipsy
tipsy  •  13 Noiembrie 2016, 01:01
Postat de Gabi Chifu pe 12 Noiembrie 2016, 23:56

Pe Georgia cand o batem ? Victoria asta cu USA este Vax Albina !

Nu e adevarat, a fost un meci foarte important, la fel cum o sa fie si urmatorul impotriva Canadei. Georgienii din pacate sunt mai buni, la ei se promoveaza rugby enorm in media, s`a crescut interesul, au aparut jucatori. Ii batem doar daca prindem o zi buna si ei una proasta si sa nu se joace la ei acasa. Din pacate diferenta e pe cale sa creasca si cred ca ne prinde si Rusia din urma dupa ce se retrage nucleul actual al nationalei in 3 ani.

221147084907100
Gabi Chifu  •  12 Noiembrie 2016, 23:56

Pe Georgia cand o batem ? Victoria asta cu USA este Vax Albina !

tipsy
tipsy  •  12 Noiembrie 2016, 22:10

Nici mie nu imi vine sa cred ca citesc pe GSP un articol despre meci. Foarte, foarte buna prestatie, in stilul asta o sa fim in urna 4 la urmatoarea cupa mondiala si o sa avem cel putin un adversar mai usor in grupa. Spectacol de calitate, jucatorii au dat totul, stadionul plin (in ciuda lipsei de promovare in presa) si o atmosfera excelenta.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează