SPORTURI  »  RUGBY  »  CUPA MONDIALA 2011

Îngheţul a amînat România-Spania, la rugby. Se joacă pe 27 martie!

Romania-Portugalia, rugby +2   FOTO
Romania-Portugalia, rugby

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2010 00:00

UPDATE 2: Spaniolii şi românii s-au convins că jucătorii s-ar putea accidenta şi au decis împreună cu observatorul că este mai bine să nu rişte să joace nici pe teren sintetic. Partida s-a amînat  pentru 27 martie, după ultimul meci programat în grupă, cu Portugalia. Suporterii care si-au achizitionat bilete pentru aceasta partida le vor putea folosi pentru meciul Romania-Germania, din 13 februarie. FRR regreta situatia creata si cere scuze suporterilor si reprezentantilor media care doreau sa asiste astazi la meci.


UPDATE 1: Staffurile celor doua echipe, arbitrii si oficialii partidei au plecat spre Izvorani pentru a inspecta gazonul sintetic din cadrul Complexului Olimpic. Partida s-a putea disputa pe acest teren. O decizie in acest sens va fi luata in orele urmatoare. In cazul unei decizii pentru disputarea meciului in noua locatie, FRR va pune la dispozitia presei si a suporterilor echipei nationale autocare pentru a se deplasa la Izvorani.

România-Spania nu se mai joacă! Cel puţin aceasta este decizia de moment. Din cauza terenului îngheţat, care ar fi pus în pericol integritatea jucătorilor, s-a decis amînarea partidei de rugby care era primul test din cele 5 pe care "stejarii" trebuie să le cîştige pentru a spera la calificarea la Cupa Mondiala din 2011.

"Se discută reprogramarea partidei, dar este puţin probabil ca acesta să se mai aibă loc în acest weekend. Ar mai fi o variantă, să jucăm la Izvorani, pe terenul sintetic. Să vedem dacă este posibil", a spus Alin Petrache, preşedintele federaţiei române de rugby.

Partida cu Spania era programată azi, de la ora 14:00, pe stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti.

În afara jocului cu Spania, 15-ele "tricolorilor" antrenat de Lairle Serge vor mai avea de jucat cu Germania (13 februarie), Rusia (27 februarie), Georgia (13 martie) şi Portugalia (20 martie).

După 5 meciuri, România se afla abia pe locul 4 (9 p), după Georgia, Rusia şi Portugalia, cu două victorii si 3 înfrîngeri. Se califica primele două echipe, iar a 3-a merge în recalificări.



 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  30 Octombrie 2011, 14:48

I had got a desire to begin my company, but I did not earn enough of cash to do this. Thank heaven my close colleague suggested to take the personal loans. Therefore I used the bank loan and made real my desire.

 •  06 Februarie 2010, 18:07

Cu antrenori francezi nu vom reveni vreodata in elita rugby-ului...federatia ar face bine sa se orienteze spre emisfera sudica cind vor dori sa scape de acest Lairle .Este adevarat ,nici Meachen n-a facut cine stie ce ,dar nici n-a avut timp. Dar ambii sint antrenori de duzina ,care n-au avut rezultate remarcabile nici la echipele de club unde au antrenat.

 •  06 Februarie 2010, 13:37

MECIUL CU SPANIA S-A ANULAT DIN CAUZA VREMII! cica asa sc pe www.frr.ro

Vezi toate comentariile (3)
Comentează