SPORTURI  »  RUGBY  »  ROMÂNIA LA CUPA MONDIALĂ!

Ionuţ Dimofte: "Nu ne-am gîndit nici un moment că am putea rata calificarea!"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 noiembrie 2010 00:00

Ionuţ Dimofte, unul dintre cei mai buni rugbişti români din dubla cu Uruguay, a declarat că performanţa de a se califica la Cupa Mondială reprezintă apogeul orcărui sportiv.

Ionuţ Dimofte, unul dintre cei mai buni rugbişti români din dubla cu Uruguay, a declarat că performanţa de a se califica la Cupa Mondială reprezintă apogeul orcărui sportiv.

"Prezenţa la o Cupă Mondială reprezintă apogeul oricărui sportiv. Nu îţi poţi dori mai mult. Tocmai de aceea am tras tare să prindem biletele pentru Noua Zeelandă. Nu ne-am gîndit nici un moment că am putea rata calificarea. Puţină teamă a existat. Vorbeam cu băieţii după meci şi toţi eram de acord că scorul din primul meci a fost perfect. Acel meci egal de la Montevideo ne-a montat şi, pînă la urmă, ne-a făcut cadou bucuria victoriei de la Bucureşti. Ce va fi în Noua Zeelandă? Important e să nu ne facem de rîs", a declarat Dimofte, pentru evz.

"Acum e o atmosferă extraordinară. Altfel n-am fi ajuns aici. Au fost momente grele. Antrenorii se schimbaseră, nu reuşisem să punem la punct un sistem de joc viabil. Eram pe locul 5 în Turneul celor 6 Naţiuni B. Doar Spania era în spatele nostru", a comentat Dimofte schimbările de la naţională.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează