SPORTURI  »  RUGBY  »  CUPA ROMÂNIEI / CSM BAIA MARE-RCM TIMIŞOARA (ORA 13:00, ÎN DIRECT GSP TV)

Ironii încrucişate! » Finala Cupei României se dispută astăzi de la ora 13.00

CSM Baia Mare şi RCM Timişoara nu s-au menajat nici în meciurile din Superligă
CSM Baia Mare şi RCM Timişoara nu s-au menajat nici în meciurile din Superligă

Articol de - Publicat sambata, 03 decembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 02 decembrie 2011 23:05

După trei zile în care s-au acuzat reciproc de lipsă de fair-play, cele două finaliste îşi vor tranşa azi neînţelegerile, pe teren neutru, la Alba Iulia.

În timp ce jucătorii de la CSM Baia Mare încă mai sărbătoreau cel de-al treilea titlu consecutiv de campioni naţionali, cucerit în urmă cu o săptămînă la Bucureşti, cei de la RCM Timişoara au pregătit în linişte finala Cupei României. Şi nu doar prin antrenamente intense, ci şi cu două mutări strategice de ultimă oră. Florin Vlaicu şi Viorel Lucaci, de la Steaua, echipa care tocmai pierduse medalia de aur în faţa băimărenilor, au fost transferaţi rapid la Timişoara. Spiritele s-au încins imediat!

"Mai trebuie să îşi facă o pancardă cu «Steaua + Timişoara = love» şi să-şi deseneze o inimă străpunsă de o săgeată. E de rîsul curcilor ceea ce fac", a declarat preşedintele CSM Baia Mare, Călin Matei. Replica celor din Banat a venit imediat. "Domnul Matei se îndoieşte asupra legalităţii acestor transferuri, iar noi ne simţim obligaţi să-i spunem că sînt efectuate cu avizul FRR, din al cărei Birou Federal face parte. Mai mult, să nu uite că, anul trecut, echipa din Baia Mare l-a legitimat şi folosit pe sportivul nostru Podea exact în aceleaşi condiţii, iar noi nu am comentat nimic atunci", a răspuns RCM Timişoara pe site-ul oficial.

CSM Baia Mare a continuat: "Frumos nu-i din partea celor două grupări. Nu ştiu dacă Steaua îşi vinde jucătorii definitiv sau pentru un meci. În schimb, pentru noi este o mîndrie: am ajuns să se bată două echipe cu noi, Steaua şi Timişoara".

Duelul ironiilor va continua azi, la Alba Iulia, oraşul care va găzdui finala Cupei României (ora 13:00).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
tmpoli
tmpoli  •  03 Decembrie 2011, 18:00

BINE BAJETZII' HAI BANATU'!

dynamovist
dynamovist  •  03 Decembrie 2011, 06:30

tare poza!! da baaa potofelu' cav te strang de gat!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează