SPORTURI  »  RUGBY  »  ROMÂNIA-RUSIA, AZI, ORA 15:00, ÎN DIRECT PE TVR 1

La trîntă cu ruşii » România va înfruntă azi Rusia pe stadionul "Arcul de Triumf"

Articol de - Publicat sambata, 09 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 februarie 2013 21:02

România joacă azi al doilea meci din CEN Cup.

După victoria dramatică din Portugalia, 19-13, "stejarii" dau peste Rusia în etapa a doua a Cupei Europene a Naţiunilor. Ruşii au debutat şi ei cu un succes în runda inaugurală, obţinut la fel de greu: 13-9 contra Spaniei.

Dincolo de confruntarea din teren şi de miza partidei, punctele din clasament care la final vor conta în balanţa calificării la Cupa Mondială din 2015, va fi şi un duel al tehnicienilor. Lynn Howells şi Kingsley Jones, cei doi antrenori galezi de pe băncile tehnice ale României şi Rusiei, vor avea o dispută aparte. Ei aparţin unor generaţii diferite, Lynn Howells, antrenorul "stejarilor", fiind cu 19 ani mai în vîrstă decît Kingsley Jones.

În disputele directe de pînă acum, în Cupa Europeană a Naţiunilor, românii s-au impus de şase ori, ruşii de cinci, iar un meci s-a încheiat la egalitate.

Etapa a doua în Six Nations
În acest week-end se joacă şi partidele din etapa a doua a Turneului celor Şase Naţiuni. Derbyul etapei are loc duminică, la Dublin, între Irlanda şi Anglia (ora 17:00, DolceSport 1) . Azi au loc disputele Scoţia-Italia (ora 16:30, DolceSport 1) şi Franţa-Ţara Galilor (ora 19:00, DolceSport 1).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
omanbiik
omanbiik  •  09 Februarie 2013, 05:30

hai,baieti ,se poate dati-le cit nu pot duce

Vezi toate comentariile (1)
Comentează