SPORTURI  »  RUGBY  »  

Meci cu scîntei la rugby: doi jucători duşi de urgenţă la spital

Articol de - Publicat marti, 18 mai 2010 00:00

Doi jucători de rugby au fost transportaţi cu ambulanţa la spital în urma unor accidentări suferite în timpul unei partide din campionatul naţional disputată la Bîrlad între Rulmentul Bîrlad şi Farul Constanţa, din cadrul campionatului naţional de rugby.

 

Jucătorii au suferit contuzii fie la nivelul feţei, fie la nivelul abdomenului şi toracelui, fără însă a exista vreo legătură între cele două accidentări. Preluaţi cu ambulanţa şi transportaţi la Spitalul de Urgenţă Bîrlad, rugbiştii au fost supuşi unor examene medicale pentru a li se stabili diagnosticele.

Jucătorul Alin Ionaşcu, de la Rulmentul Bârlad, în vîrstă de 38 de ani, a suferit o contuzie de piramidă nazală, în timp ce jucătorul de la Farul Constanţa, un tînăr de 26 de ani de naţionalitate georgiană, a suferit o contuzie toraco-abdominală. În ambele cazuri, a fost refuzată internarea, medicul echipei de la Constanţa asumîndu-şi răspunderea că-l va ţine pe jucătorul accidentat sub supraveghere medicală”, a declarat Gabriela Daniş, directorul medical al Spitalului de Urgenţă Bîrlad.

Meciul Rulmentul Bîrlad - Farul Constanţa a fost ultimul din prima parte a campionatului naţional de rugby şi s-a încheiat cu victoria echipei oaspete, scor 13-42.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  18 Mai 2010, 21:29

felicitari pentru articol. "noroc" ca se mai bat cate unii ca altfel nu va deranjati sa scrieti nimic despre rugby. doar can can, scandal si jiji va intereseaza. sa va fie rusine. cand ati scris ultima data rezultatele din divizia nationala?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează