SPORTURI  »  RUGBY  »  CUPA MONDIALĂ

VIDEO Surpriza Cupei Mondiale de rugby: eșec pentru Australia și „cangurii” pot rata „sferturile” pentru prima dată în istorie

Fiji a învins Australia, scor 22-15, în runda secundă a grupei B de la Cupa Mondială de rugby. „Cangurii”, dublii campioni mondiali, au șanse mici să ajungă în „sferturi” la actuala ediție.
Fiji a învins Australia, scor 22-15, în runda secundă a grupei B de la Cupa Mondială de rugby. „Cangurii”, dublii campioni mondiali, au șanse mici să ajungă în „sferturi” la actuala ediție.

Articol de - Publicat duminica, 17 septembrie 2023 20:54 / Actualizat duminica, 17 septembrie 2023 21:04

Fiji a învins Australia, scor 22-15, în runda secundă a grupei B de la Cupa Mondială de rugby. „Cangurii”, de două ori campioni mondiali, au șanse mici să ajungă în „sferturi” la actuala ediție.

Australia trece printr-un schimb de generații și a venit fără un obiectiv concret la Cupa Mondială. Ultimul meci de pregătire, eșec 17-41 contra Franței, a tăiat și entuziasmul fanilor de la Antipozi.

Lumea rugby-ului compătimește naționala României: „Așa ceva ar trebui interzis!” + ce au scris jurnaliștii de la BBC și L'Equipe
Africa de Sud - România
Lumea rugby-ului compătimește naționala României: „Așa ceva ar trebui interzis!” + ce au scris jurnaliștii de la BBC și L'Equipe

Australia, eșec în premieră contra celor din Fiji

Astăzi, „cangurii” și-au compromis în mare măsură șanse de a avansa în sferturile de finală. Ar fi o premieră în istoria participărilor la Cupa Mondială.

Pe arena Geoffroy-Guichard din Saint-Etienne, Fiji a fost purtată spre victorie de Simione Kuruvoli. Acesta a transformat 5 lovituri de pedeapsă și a contribuit la o victorie mare, 22-15, prima din istoria înfruntărilor directe dintre cele două națiuni.

Într-o grupă dominată de Țara Galilor, Fiji a urcat pe poziția secundă. Doar primele două clasate merg în „sferturi”. Pe 24 septembrie, de la ora 22:00, se va juca „șocul” Țara Galilor - Australia. Dacă pierd, „cangurii” ratează „sferturile”. 

Clasamentul grupei B de la Cupa Mondială de rugby:

Surpriza Cupei Mondiale de rugby: eșec pentru Australia și „cangurii” pot rata „sferturile” pentru prima dată în istorie
FOTO: Flashscore

Australia a participat la toate cele 9 Cupe Mondiale. A depășit de fiecare dată faza grupelor, cucerind de două ori și trofeul, în 1991 și 1999.

Citește și alte știri din sportul internațional: 

Carlos Sainz, învingător în Singapore: „Eram sub presiune, dar am avut controlul în fiecare moment"

Cu Halep suspendată, Mouratoglou are o nouă „protejată” în circuitul WTA: „Avea 10 ani când a venit în academia mea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
fibra
fibra  •  18 Septembrie 2023, 07:15

Formidabila Fiji!

cirus11
cirus11  •  17 Septembrie 2023, 22:17

Fiji a pierdut nedrept cu Tara Galilor

naxxar
naxxar  •  17 Septembrie 2023, 21:45

Răbdare cu pronosticurile și ușurel cu verdictul. Țara Galilor "domină" grupa doar ca punctaj momentan, meciul cu Fiji l-au câștigat cu mult noroc și nu au impresionat cu nimic. Sunt departe de forma de acum patru ani, mai ales că și ei schimbă generațiile. Nu e nicio favorită certă în meciul dintre ei și Australia.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează