SPORTURI  »  RUGBY  »  CUPA MONDIALĂ DE RUGBY

Retrospectiva Cupei Mondiale din Noua Zeelandă » Şase săptămîni de spectacol

Şi rugbyştii zboară. Englezul Chris Ashton înscrie un eseu spectaculos în meciul cu Georgia, din grupă +9   FOTO
Şi rugbyştii zboară. Englezul Chris Ashton înscrie un eseu spectaculos în meciul cu Georgia, din grupă

Articol de - Publicat marti, 25 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 24 octombrie 2011 21:59

Cupa Mondială s-a încheiat. Retrospectiva a tot ceea ce s-a întîmplat în ultima lună şi jumătate în Noua Zeelandă, spectacolul şi frumuseţea unei lumi ovale după care vom tînji alţi patru ani, pînă la următorul turneu final, din 2015


Totul a început pe 9 septembrie, o dată cu grandioasa ceremonie de deschidere de pe Eden Park. Au urmat 48 de partide din care încleştarea, spectacolul, dîrzenia, spiritul de luptă şi de sacrificiu, bucuriile şi dezamăgirile nu au lipsit.

20 de naţiuni, 600 de jucători, un stadion de patru milioane de euro, un batalion de jurnalişti acreditaţi, camere TV, dar şi aparate foto mai multe decît firele de iarbă de pe Eden Park. O experienţă de neuitat pentru cei care au fost acolo, în Noua Zeelandă, dar şi pentru cei care au privit spectacolul la televizor.

Cu ajutorul fotografiilor încercăm să refacem lumea fascinantă a acestui turneu final, în care fotografii au surprins totul, pînă în cel mai mic detaliu. De la formarea echipelor, intonarea imnurilor, faze spectaculoase, pînă la momentul suprem în care căpitanul All Blacks, Richie McCaw, ridică deasupra capului trofeul William Webb Ellis.

Zeci de mii de fotografii au fost publicate în întreaga lume, ele sînt esenţa acestei Cupe Mondiale, dedicate oamenilor şi suporterilor care iubesc planeta ovală, lumea sportului în care, ca să cîştigi, trebuie să pasezi întotdeauna în spate!

VEZI MAI JOS O GALERIE FOTO DE LA MONDIALUL DE RUGBY!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează