SPORTURI  »  RUGBY  »  TEST

Rezultate neaşteptate la un examen: unul din trei rugbyşti nu cunoaşte regulamentul

Articol de - Publicat duminica, 13 aprilie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 12 aprilie 2014 22:48

Înainte de începerea campionatului, toţi jucătorii au dat un examen pentru obţinerea licenţei cu întrebări grilă din regulament. O treime din ei au picat testul.

Toţi jucătorii din Supeliga de rugby care urmau să fie licenţiaţi înainte de startul campionatului au susţinut un examen de regulament, la care trebuiau să obţină minim nota 4. Testul a conţinut 15 întrebări tip grilă şi cinci întrebări cu răspuns deschis.

"Din cei 239 de jucători, 72 nu au promovat acest examen. Cei care au obţinut note mai mici de 4 au plătit o taxă de 200 de lei, fiecare, pentru a fi licenţiaţi. Este un număr, din păcate, destul de mare, practic o treime din jucătorii de primă ligă nu cunosc regulamentul", a declarat managerul Supeligii, Lucian Lorin.

Surprinzător, cei mai mulţi jucători care nu au trecut testul provin de la echipa campioană, RCM Timişoara! Formaţie cu cei mai mulţi "stranieri", Timişoara a avut doar 10 jucători care au trecut examenul din totalul de 32. La polul opus, dinamoviştii ştiu cel mai bine regulamentul, un singur jucător neobţinînd nota 4 din totalul de 35!

Timişoara bate Steaua
Campionii de la RCM Timişoara, învinşi etapa trecută pe teren propriu de rugbyştii de la Ştiinţa Baia Mare, şi-au luat punctele înapoi ieri, de la Bucureşti. Bănăţenii au învins Steaua în Ghencea cu 36-13, cu şase eseuri marcate de bănăţeni care au luat astfel şi punctul bonus ofensiv.

Este prima victorie a campionilor în actuala ediţie de campionat. Tot în etapa a treia, Farul a învins Dinamo, la Constanţa, cu 21-12, iar Olimpia Bucureşti a trecut de Universitatea Cluj cu 29-12.

612754-situatie-echipe.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
lord_of_the_drinks
lord_of_the_drinks  •  13 Aprilie 2014, 16:51

prostalai

Vezi toate comentariile (1)
Comentează