SPORTURI  »  RUGBY  »  CUPA MONDIALĂ

VIDEO Roger Federer, cu mamă sud-africană, a petrecut în vestiar cu naționala de rugby, care a câștigat Cupa Mondială

Articol de - Publicat duminica, 29 octombrie 2023 10:19 / Actualizat duminica, 29 octombrie 2023 10:19

Roger Federer, multiplul campion de Grand Slam din tenis, a mers în vestiarul naţionalei de rugby a Africii de Sud, după finala Cupei Mondiale, pe care sud-africanii au câştigat în faţa All Blacks, pe Stade de France.

Federer are o legătură profundă cu Africa de Sud, deoarece mama sa, Lynette Federer, s-a născut şi a crescut acolo. De asemenea, el are dublă cetăţenie, elveţiană şi sud-africană, notează sportskeeda.com.

Fostul sportiv, în vârstă de 42 de ani, are, de asemenea, o activitate filantropică pe continentul african, unde a finanţat proiecte educaţionale şi sportive pentru copii prin intermediul fundaţiei sale.

Federer s-a numărat printre cei 80.000 de spectatori care au asistat la finala de pe Stade de France, în care Africa de Sud a învins Noua Zeelandă cu 12-11.

VIDEO+FOTO Aproape de un ȘOC istoric! Ngannou l-a trimis la podea pe Tyson Fury, dar a pierdut meciul! Decizie controversată a arbitrilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează